پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۳:۲۰

زارع پور خبر داد؛

۲۰۰۰ دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قرآن شرکت می کنند

۲۰۰۰ دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قرآن شرکت می کنند

یاسوج - مدیر کل آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: دوهزار دانش آموز مدارس دخترانه و پسرانه۱۳شهرستان ومنطقه استان در مسابقات قرآن،نماز وعترت استان شرکت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع صبح یکشنبه درنشست هماهنگی برگزاری مسابقات قرآن، نماز وعترت، استان افزود: سی چهارمین دوره این مسابقات به میزبانی شهر یاسوج و در ۱۴ رشته برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه آموزه های قرآنی همواره باید در طول زندگی مورد توجه قرار گیرد، اظهار داشت: دانش آموزان با قرار گرفتن در مسیر قرآن کریم راه و روش صحیح زندگی را آموخته و از معضلات اجتماعی دور می مانند.

زارع پور تصریح کرد: خداوند متعال در این کتاب آسمانی طریقه درست زندگی را به بشر خاکی نشان داده و ما نیز باید با حفظ قرآن و عترت، در این مسیر گام برداریم.

وی با اشاره به نقش مهم آموزه های دینی در کاهش معضلات اجتماعی بیان داشت: مانوس شدن کودکان و نوجوانان با قرآن، اخلاق اسلامی را در آنها نهادینه کرده و در طی زندگی راه درست و به دور از این معضلات را به آنها نشان می دهد.

کد خبر 3032335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha