پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۱۸

نماینده ولی فقیه در لرستان:

دانشکده علوم قرآنی لرستان منحل نمی‌شود/لزوم تقویت مراکزآموزش عالی

دانشکده علوم قرآنی لرستان منحل نمی‌شود/لزوم تقویت مراکزآموزش عالی

خرم آباد - نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: دانشکده علوم قرآنی لرستان به هیچ وجه منحل نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیداحمد میرعمادی ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده علوم و معارف قرآنی لرستان اظهار داشت: همانگونه که روز دانشجو خدمت شما دانشجویان عرض کردم این دانشکده به هیچ وجه منحل نخواهد شد و امیدواریم از امروز فصل جدیدی از حرکت آموزشی، پژوهشی، علمی و فرهنگی دانشکده را شاهد باشیم.

وی عنوان کرد: بر اساس یک آیه و حدیث متواتر و مسلم، خدای متعال و معصومین(علیهم السلام) تمسک به قرآن، ولایت و نماز را مایه نجات و سعادتمندی بشر دانسته اند.

قرآن سند هدایت بشریت، طریق راهنما، آموزنده و مسیر الی الله است

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه قرآن سند هدایت بشریت، طریق راهنما و آموزنده و مسیر الی الله است، خاطرنشان کرد: پیامبر اسلام(ص) با این کتاب تمدن عظیم اسلامی را پایه گذاری و حکومت اسلامی را در جامعه پایه ریزی کرد و در زمان ظهور امام زمان(عج) قرآن تنها منبع اداره زندگی بشر در ابعاد گوناگون است.

آیت الله میرعمادی با بیان اینکه امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تنها نسخه حیات بخش بشریت به دنیا معرفی شده است، تصریح کرد: هجمه ها به سمت جمهوری اسلامی ایران به این دلیل است که پیام قرآن را دنیا معرفی کرده و آنها به دنبال اسلام هراسی و اهانت به قرآن هستند.

وی با بیان اینکه امروز همه سیاست مداران مادی غرب گرا اعتراف می کنند که تا قرآن وجود دارد نمی توان به ایران سلطه پیدا کرد، افزود: شرکت های غربی، ضد قرآن و برای تحریف و اهانت به قرآن سرمایه گذاری می کنند تا از قرآن تقدس زدایی کنند و جایگاه والایی بین مسلمانان نداشته باشد.

جدایی از قرآن ریشه همه انحرافات فکری و اعتقادی

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد خاطرنشان کرد: تمام جنجال غرب علیه ایران اسلامی و مسلمانان این است که حاکمیت قرآن رخ ندهد و این باعث وحشت آنها شده است.

آیت الله میرعمادی با بیان اینکه قانون جمهوری اسلامی ایران بر اساس قرآن و تعالیم قرآنی است، یادآور شد: این شیفتگی ها به قرآن و دو نامه مقام معظم رهبری به جوانان آمریکا و اروپا که در آن از جوانان خواستند بدون توجه به هیاهو به دنبال حقیقت بوده و قرآن را مطالعه کنند غربی ها را نگران و به وحشت انداخته است.

وی جدایی گرفتن از قرآن و عترت را ریشه تمام انحرافات فکری، عقیدتی و سیاسی دانست و عنوان کرد: بزرگترین مشکل جهان غرب و بحران معنویت، محبت و معرفت در غرب ریشه در نبود قرآن و ولایت دارد.

لزوم تقویت مراکز آموزش عالی قرآنی

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآنی را پرچمداران قرآن دانست و ادامه داد: رسالت این دانشجویان بسیار سنگین است و باید به هیچ موضوعی نیندیشیده و فقط درس بخوانید.

آیت الله میرعمادی با بیان اینکه لرستان استان ولایت مدار بوده و مراجع بزرگ مانند مرحوم آیت الله العظمی بروجردی این استان را پشتوانه خود تلقی کرده اند، تصریح کرد: این مردم همواره از مسائل دینی و معنوی همچون حوزه های علمیه و ... استقبال کردند.

وی بر تقویت هرچه بیشتر مراکز آموزش عالی و نیروهای قرآنی و معنوی تاکید کرد و افزود: هزینه کردن در این راستا بی جهت نبود و تبدیل به سرمایه خواهد شد.

کد خبر 3033382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha