محمد سرير ، سخنگوي خانه موسيقي در گفت وگو با خبرنگار موسيقي "مهر" با اعلام اين مطلب گفت :طي يك هفته اخير خبرهاي خام ومخدوشي چون مجرم بودن يك معلم موسيقي يا انجام قتل توسط يك آهنگسازدرر رسانه هاي جمعي ،( بدون اعتراف خود اين افراد ويا صدورحكم قطعي)، درج شده است كه منجر به تخريب هنرمندان و جامعه هنري مي شود.
سخنگوي خانه موسيقي ادامه داد:اصولا بدون مجوز رسمي از وزارت ارشاد تدريس غيرممكن است .اما ممكن است افرادي در لباس معلم موسيقي خود را نشان دهند و از آن سواستفاده كننند؛همانگونه كه ديده شده است .بعضي از افراد در لباس پليس ظاهر شده و خلاف كرده اند.
به گفته اين هنرمند،در همه صنف ها افراد سودجو و كلاهبردار پيدا مي شود .اما هنرمند كه مدارج عالي و آكادميك را طي كرده و عمر خود درگير رشد و اعتلاي فرهنگي كرده است به چنين عرصه اي قدم نمي گذارد.
سرير انعكاس اخبار بدون اطمينان كامل از درستي و نادرستي آن را مخرب دانست و خاطرنشان كرد:قشر هنرمند براي جامعه تداعي كننده يك حس لطيف وانسان دوستانه است كه انتشار اخبار كذب و نادرست منجر به كثيف كردن اين احساس پاك منجرمي شود.
نظر شما