پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۰۴

رسیدگی به مشکلات تولید و صنعت بهترین جهاد است

رسیدگی به مشکلات تولید و صنعت بهترین جهاد است

شیراز – نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: اگر دهه فجر را زمانی مناسب برای رسیدگی به مراکز تولید و صنعتی بدانیم بهترین خدمت و جهاد را انجام داده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اسدالله ایمانی ظهر سه شنبه در جلسه ستاد دهه فجر استان فارس تاکید کرد:عمده آسیب های موجود در جامعه ما به دلیل فاصله گرفتن از اسلام و تعالیم اسلامی و روی آوردن به اقتصادهای موجود جهان است که این فاصله یک تهدید جدی برای ما است.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی مبتنی بر مبانی ارزشی است که مورد درک و تایید همه انسان های آگاه و آزاده جهان است که در منظومه فکری انقلاب اسلامی هیچ نقطه مبهمی وجود ندارد.

امام جمعه شیراز ادامه داد: مبتنی بودن انقلاب اسلامی بر ارزش های والای انسانی و همگامی با فطرت صحیح بشری رمز پایداری انقلاب اسلامی است که همین موضوع مورد خشم و مخالفت دشمنان شده است.

آیت الله ایمانی تاکید کرد: تمامی مباحث ما سیاسی و جناحی نیست.

وی تصریح کرد: اگر دهه فجر را به عنوان زمانی برای رسیدگی به مسئله تولید، مراکز تولیدی به ویژه مراکز در حال رکود و نیمه تعطیل استان و مبارزه با فقر قراردهیم بهترین خدمت و جهاد را انجام داده ایم و مطلوب ترین کار است.

امام جمعه شیراز افزود: متاسفانه در حال حاضر دغدغه و انگیزه ای که ما را در مقابل خالی شدن سفره کارگران مسئول بداند در استان بسیار کمرنگ است که امروز دغدغه اصلی ما باید احیا و تقویت مراکز تولیدی معیشتی در استان باشد.

آیت الله ایمانی ادامه داد: تا معیشت مردم برقرار نباشد اعتقاد و باور مردم نیز درست نمی شود.

وی یادآور شد: اگر دین به معیشت مردم توجه نداشته باشد آن دین کامل نیست و یک دین کامل باید درباره معیشت و زندگی مردم نیز دستورالعمل داشته باشد که قرآن کریم نیز در این زمینه آیاتی دارد.
 

کد خبر 3034531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha