پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۹۴، ۲۲:۲۰

رئیس هیئت کبدی گلستان:

چهار گلستانی به لیگ حرفه ای کبدی جهان اعزام می شوند

چهار گلستانی به لیگ حرفه ای کبدی جهان اعزام می شوند

گرگان – رئیس هیئت کبدی گلستان از اعزام چهار بازیکن گلستانی به رقابت های لیگ حرفه ای کبدی جهان در کشور هند خبر داد.

داود طبرسا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فاضل اتراچالی، هادی تاجیک، محمد و ابوالفضل مقصودلو چهار بازیکن گلستانی هستند که برای حضور در رقابت های لیگ حرفه ای کبدی جهان (پرو کبدی) که همه ساله در کشور هند برگزار می شود، انتخاب شده اند.

طبرسا افزود: در این میان اتراچالی، تاجیک و ابوالفضل مقصودلو با تیم «یومومبای» مدافع عنوان قهرمانی و محمد مقصودلو با تیم «جی‌پور» هند قرارداد امضا کرده اند.

وی یاد آور شد: فاضل اتراچالی و محمد مقصودلو سال گذشته نیز در تیم های فعلی خود حضور داشتند و برای دومین سال پیاپی لیگ حرفه ای جهان را تجربه می کنند.

وی خاطرنشان کرد: لیگ حرفه ای ستارگان، بهترین لیگ کبدی در جهان محسوب می شود و حضور این بازیکنان در این سطح از مسابقات موجب افزایش انگیزه در سایر ورزشکاران کبدی استان می شود.

رئیس هیئت کبدی گلستان با بیان اینکه این استان برای سومین سال متوالی بازیکن کبدی به این رقابت ها اعزام می کند، گفت: ظرفیت کبدی در گلستان به اندازه ای است که ما می توانیم همه ساله تعدادی از ورزشکاران را به این مسابقات اعزام کنیم و به دنبال افزایش سهم گلستان در لیگ ستارگان هستیم.

طبرسا همچنین از افتتاح خانه اختصاصی کبدی در گرگان خبر داد و گفت: یکی از سالن های مجموعه سه طبقه رزمی واقع در گرگان به هیئت کبدی به طور موقت تحویل داده شده است و در دهه فجر به طور رسمی افتتاح می شود.

وی تصریح کرد: با صحبت هایی که با آقای مقصودلو رئیس فدراسیون کبدی انجام داده ایم قرار شد تجهیزات لازم سالن را فدراسیون در اختیار ما قرار دهد که لازم می دانم از وی تشکر کنم.

کد خبر 3034761

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha