معصومه آباد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در خصوص پیشگیری از حوادث در سطح شهر بسیار ضعیف عمل کردهایم، گفت: مدیریت بحران ما مقابله با بحران است و بعد از به وجود آمدن حادثه، تمامی گروههای آموزشدیده و عوامل اجرایی از گروههای امدادی تا اجرایی به مقابله با بحران میپردازند.
او با اشاره به وجود گودبرداریهای ناایمن و ساختمانهای نیمه کاره در سطح شهر تهران، گفت: این اتفاقات تبعات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زیادی برای شهر بر جای میگذارند. همچنین منظر شهری را نیز دچار اغتشاش میکنند. خوشبختانه قوانین لازم برای سازندگان در خصوص مهلت اتمام پروژه وجود دارد اما از سوی مدیریت شهری، قانون مشخصی برای آنکه در این مهلت مقرر، پروژه به اتمام نرسید، چه نوع برخوردی با سازنده شود، وجود ندارد. یا در شورای شهر به تصویب نرسیده که با این موضوع سختگیرانه برخورد کند.
وی ادامه داد: روزانه حوادث زیادی بر اثر گودبرداریهایی که رها شدهاند یا ساختمانهایی که به صورت نیمه کاره باقی ماندهاند، به وجود میآید، اما متاسفانه پیگیریهای ما نیز نتیجهبخش نبوده است. باید قوانینی وجود داشته باشد که زمان اتمام یک ساختمان را مشخص و نحوه برخورد مدیریت شهری را نیز با ساختمانهای نیمه کاره تعیین کند.
رئیس کمیته بحران شورای شهر تهران با بیان اینکه خوشبختانه حوادث ناشی از گودبرداریهای رهاشده نسبت به گذشته کاهش داشته است، گفت: مشکل اصلی، تفاهم غیررسمی است که میان سازندهها و بخش اجرایی شکل میگیرد و منجر به اتفاقات خارج از سیستم رسمی اجرایی میشود که امیدواریم با نظارت دقیقتر، این روند را کاهش دهیم.
نظر شما