پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۳:۰۲

آیت الله مکارم شیرازی:

شهرستان‌ها خالی از طلاب است/ لزوم توجه به ساده‌زیستی در زندگی

شهرستان‌ها خالی از طلاب است/ لزوم توجه به ساده‌زیستی در زندگی

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان، یکی از مشکلات حوزه علمیه را تمرکز طلاب در قم عنوان کرد و گفت: شهرستان‌ها خالی از طلاب است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در ابتدای درس خارج فقه که قبل از ظهر چهارشنبه در مسجد اعظم قم برگزار شد، ضمن تأکید بر حضور قلب عنوان کرد: هنگامی که فرد در مسجد است باید حضور قلب داشته باشد و هر چیزی که مانع از حضور قلب شود نباید در مسجد باشد.

وی با بیان اینکه طلاکاری و یا استفاده از نقوش و یا آویزان کردن عکس در مسجد از محرمات است، ابراز داشت: آویزان کردن عکس در حسینه‌ها مانعی ندارد اما نباید این عکس‌ها در مسجد نصب شود لذا باید سعی کنید هر چه ساده تر و جذابتر برای نمازگزاران باشد.

استاد سطوح عالی حوزه در ادامه با تأکید بر ساده زیستی در زندگی و دوری از زرق و برق عنوان کرد: زندگی ساده موجب ازدواج ساده و رفت و آمد بیشتر می‌شود.

وی در ادامه به یکی از مشکلات حوزه علمیه اشاره و به تمرکز طلاب در قم در این زمینه اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات این است که طلاب تا آخر عمر خود را در حوزه سپری می‌کنند و در این بین در حالی که نه محقق و نه مرجع و نه مدرسی هستند بلکه محصلی مادام العمر می‌شوند.

آیت الله مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه باید کاری کرد که شهرستان‌ها خالی از طلبه نباشد، اظهار داشت: بسیاری از شهرها از علمای بزرگ خالی شده است و حوزه‌های علمیه در شهرستان‌ها با کمبود مدرس مواجه هستند.

وقتی شهرها خالی از علما باشد جنود شیطان حمله می‌کنند

وی ادامه داد: در حالی که در قم تمرکز طلاب وجود دارد بسیاری از مساجد در شهرستان‌ها خالی از امام جماعت است وقتی شهرها خالی از علما و مدرسین باشد جنود شیطان حمله می‌کنند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه وقتی شهرستان‌ها خالی از روحانی شود موجب ترویج عرفان‌های کاذب ساختگی و ایجاد مراکز فساد می‌شود، گفت: وقتی نظارت روحانیون وجود نداشته باشد وضع شهرستان‌ها خراب می‌شود.

وی ادامه داد: انسان باید به دنبال این باشد که تکلیف خود را بداند و هدف از درس خواندن در حوزه را مد نظر داشته باشد و اگر در حوزه می‌تواند کاری انجام دهد در شهرستان‌ها نیز می‌تواند کار انجام دهد.

آیت الله مکارم شیرازی گفت: باید طرحی را ارائه دهیم که طلابی که داوطلبانه و یا به صورت تعیین شده به شهرستان‌ها بروند شهریه آنها در شهرستان‌ها نه تنها پرداخت شود بلکه بیشتر نیز باشد.

وی همچنین علما را مرزبانان اسلام توصیف کرد و افزود: مرزها را نباید خالی گذاشت زیرا شیاطین در آن نفوذ می‌کنند و بنابراین باید مرزهای اسلام را قوی نگه داریم.

کد خبر 3035131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha