به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه گرد ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان که با حضور مسئولان استانی برگزار شد، اظهار داشت: امروز آموزش یکی از اولویت های توسعه هر کشوری است که باید باه آن توجه شود.
وی افزود: توجه به مقوله آموزش می تواند در توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نقش بسزایی داشته باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ایجاد فضاهای آموزشی در سطح کشور در حال حاضر یکی از اولویت های کاری است که باید در تمامی استان ها اجرا شود.
گرد یادآور شد: آموزش و تربیت دو مقوله مهم در آموزش و پرورش است که باید تمامی مسئولان این حوزه به آن توجه لام ا داشته باشند.
وی ادامه داد: انتظار می رود با برنامه ریز های لازم در آینده نزدیک شاهد توسعه و تحول در حوزه آموزش و پرورش کشور باشیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تحول در نظام آموزشی تحول در تمامی ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را به دنبال دارد.
گرد اظها داشت: توسعه تنها با آموزش ایجاد می شود و آموزش در مدارس امکان پذیر است از این رو باید در بحث مدرسه سازی گام های جدی برداریم.
وی افزود: مدرسه سازی با کمک خیرین یکی دیگر از اولویت های کاری است و انتظار می رود مردم در این حوزه به صورت جدی ورود پیدا کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: خوشبختانه با وزارت مسکن و شهر سازی تفاهم نامه ای در راستای توسعه فضاهای آموزشی ایجاد شده است.
گرد یادآور شد: این اتفاق می تواند کمک شایانی را به امر مدرسه سازی داشته باشد و همچنین بستر ارتقاء کیفی و کمی را نیز در آموزش و پرورش ایجاد می کند.
وی در پایان سخنان خود در این جلسه اظهار داشت: انتظار می رود در آینده نزدیک شاهد توسعه همه جانبه حوزه آموزش و پرورش باشیم که رسیدن به این مهم می توان بهترین فرصت برای توسعه همه جانبه جامعه باشد.
نظر شما