پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۵:۳۸

انصراف آی‌وی‌وی از عرضه آثارش در دانمارک در حمایت از مهاجران

انصراف آی‌وی‌وی از عرضه آثارش در دانمارک در حمایت از مهاجران

آی‌وی‌وی هنرمند چینی در اعتراض به قانون تازه برای مهاجران از عرضه آثارش در دانمارک انصراف داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، آی وی وی هنرمند چینی اعلام کرده است که در اعتراض به قوانین محدودکننده مهاجرت در دانمارک، آثار خود را از نمایشگاه های موزه هنر ARoS Aarhus و گالری بنیاد Faurschou در کپنهاگ خارج می کند.

روز ۲۶ ژانویه مجلس دانمارک طرح جنجالی توقیف اموال پناهجویان برای تامین هزینه اقامت آنها را تصویب کرد.

اکنون پلیس مرزی دانمارک می‌تواند اموال با ارزش پناهجویان را توقیف و آنها را وادار کند تا برای آوردن اعضای خانواده خود به دانمارک سه سال صبر کنند.

آی وی وی در نامه ای که خطاب به ARoS نوشته، ‌ آورده است: از اخبار دیروز در این مورد که دولت دانمارک تصمیم گرفته است اموال شخصی مهاجران را ضبط کند، بسیار شوکه شدم. در نتیجه این تصمیم تاسف‌بار، باید از نمایشگاه «سلسله تازه: ساخت چین» انصراف بدهم تا اعتراضی باشد به تصمیم دولت دانمارک. لطفا تاسف مرا بپذیرید.

بر اساس قانونی که تازه‌ تصویب‌ شده، پناهجویان تنها امکان آن را خواهند داشت تا اموالی به ارزش هزار و پانصد دلار را نگه دارند. البته آنها خواهند توانست اشیایی را که برای‌شان ارزش عاطفی دارد، مانند حلقه ازدواج نگه دارند.

دانمارک می‌گوید چنین اقدامی مطابق با سیاست‌های تامین اجتماعی این کشور صورت می‌گیرد. در دانمارک، افراد بی‌کار برای گرفتن مزایا از دولت باید بخشی از اموال خود را به فروش برسانند.

گروه‌های حقوق بشری، کمیسیون اروپا و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان از چنین طرحی به شدت انتقاد کرده‌اند.

کد خبر 3036120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha