پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ بهمن ۱۳۹۴، ۲۰:۲۵

مسئول کمیته تفحص شهدای نیروهای مسلح اردبیل:

ژنتیک ۱۶۵ خانواده شهید گمنام در اردبیل آزمایش شد/تائید صحت شهادت

ژنتیک ۱۶۵ خانواده شهید گمنام در اردبیل آزمایش شد/تائید صحت شهادت

اردبیل - مسئول کمیته تفحص شهدای نیروهای مسلح استان اردبیل از آزمایش ژنتیک ۱۶۵ شهید گمنام در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ذکی اله خوشبخت عصر پنج‌شنبه در جلسه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اردبیل تصریح کرد: بعد از دو روز فعالیت شبانه‌روزی به همت سه اکیپ از خانواده‌های ۱۶۵ شهید گمنام آزمایش ژنتیکی به عمل آمد.

وی افزود: این آزمایشات در شهرستان‌های مشگین شهر، خلخال، پارس‌آباد، گرمی و بیمارستان ایثار اردبیل انجام شد تا با نمونه‌های حاصل‌شده دی ان ای شهدا تطبیق داده شود.

مسئول کمیته تفحص شهدای نیروهای مسلح استان با تأکید به اینکه از هر خانواده شهید حداقل دو نفر آزمایش شدند، متذکر شد: بیش از ۲۵۰ نفر تحت آزمایش قرار گرفتند و تنها ۱۵ مورد از خانواده‌های شهدای گمنام در دسترس نبودند.

خوشبخت بابیان اینکه در کل ۱۸۴ شهید گمنام در استان داریم، اضافه کرد: آزمایشات ژنتیک از خانواده‌های باقی‌مانده نیز انجام خواهد شد.

وی بابیان اینکه بر اساس این آزمایشات مشخص خواهد شد که فرد شهید شده و حتی شهدای گمنام اردبیل مشخص خواهند شد، متذکر شد: در ادامه اگر خانواده شهیدی تمایل به جابه‌جایی شهید خود به استان به جهت دفن داشته باشد این درخواست می‌تواند موردبررسی قرار گیرد.

مسئول کمیته تفحص شهدای نیروهای مسلح استان بابیان اینکه بررسی ژنتیک شهدای دفن شده امکان‌پذیر نیست، اضافه کرد: استان اردبیل ۱۹ امین استانی است که این طرح را با مشارکت فعال سپاه و بنیاد شهید اجرا کرده است.

خوشبخت همچنین با یادآوری بمباران اردبیل رد سال ۱۳۶۶ اضافه کرد: متأسفانه آثار این بمباران باقی نماند و به‌عنوان‌مثال خانه پور ابوالقاسم خود یک نمایشگاه جنگ بود که چیزی از آن باقی نماند.

وی دلیل عمده بمباران از سوی دشمن را ایجاد وحشت در بین مردم دانست و تأکید کرد: در آن زمان دشمن با ایجاد وحشت می‌خواست پشتیبانی از جنگ و جبهه را کمرنگ سازد.

وی خواستار مطالعه این واقعه و پرداخت هر چه بیشتر به آن شد و تأکید کرد: کتابی با محوریت این موضوع توسط بنیاد شهید استان تدوین شده است.

 

کد خبر 3036242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha