به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از رويترز، در حاليكه دولت بوش چشم اندازايجاد پايگاههاي دائمي در عراق را كم اهميت مي داند ، ژنرال جان ابي زيد در كميته فرعي اعتبارات مجلس نمايندگان آمريكا اين امر را منتفي ندانست .
وي افزود كه "اين سياست با تشكيل يك دولت متحد و ملي در عراق محاسبه خواهدشد و هنوز زود است كه در اين باره پيش بيني كنم ".
اين ژنرال آمريكايي به اين كميته درباره كيفيت ادامه حضور نظامي و امكان جنگ داخلي در عراق اظهارداشت :"در جايي كه هم اكنون هستيم بايد راه طولاني براي يك جنگ داخلي پيموده شود ".
وي در اظهارات خود با انعكاس اظهارات روز دوشنبه بوش درباره ديدگاه كاهش نظاميان آمريكايي درعراق خاطر نشان كرد كه اگر عراقي ها بتوانند دولتي متحد تشكيل دهند ، ما قادر خواهيم بود كه تا دسامبر سال جاري تعداد نيروهاي خود را در عراق را كاهش دهيم .
ژنرال مسئول عمليات نظامي در عراق مبارزه با القاعده و ديگر گروههاي افراطي و نياز براي جلوگيري از آنچه كه بلند پروازي هاي ايران خواند را از دلايل بالفعل حفظ تعداد نظاميان آمريكايي در منطقه در دراز مدت تلقي كرد.
وي افزود سطح اين نيروها بسيار كمتر از 200 هزار تني است كه هم اكنون در منطقه مستقر هستند كه اين تعدادشامل 132 هزار سربازي كه در عراق مستقر هستند نيز هست .
جان ابي زيد همچنين تصريح كرد كه "مشخص است تصور بلند مدت ما از حضور نظامي در منطقه نيازمند توان قوي در زمينه مبارزه با تروريسم است و آمريكا و متحدانش يك از نفع حياتي در اين منطقه نفت خيز برخوردارند .
بسياري از دموكرات ها به جرج بوش فشار آورده اند كه قاطعا اعلام كند : آمريكا در صدد ايجاد پايگاههاي دائمي نظامي در عراق نيست . آنها اين اقدام را كمك به كاهش خشونت ها در عراق تلقي مي كنند .
نظر شما