به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا بیگلری قبل از ظهر شنبه در برنامه ملی رونمایی از طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت با اشاره به افتتاح هشت مرکز جامع سلامت به عنوان یکی از مهمترین گامها در حوزه سلامت استان زنجان، افزود: با افتتاح این مراکز ۶۱۵ هزار نفر از جمعیت شهری تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ادامه داد: امیدواریم که با پیگیری و مراقبت شاهد کنترل و پیشگیری از بیماری بوده تا مردمی سالم و جامعهای بانشاط را داشته باشیم.
بیگلری از اهداف طرح تحول سلامت خبر داد و گفت: از جمله اهداف این طرح ارتقای شاخص سلامت، افزایش رضایتمندی مردم در حوزه بهداشت و سلامت، برقراری عدالت در سلامت از نظر دسترسی مردم به سلامت و بهبود کیفیت و کنترل قیمت و هزینهها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان خاطرنشان کرد: طرح تحول سلامت در قالب ۱۰ پروژه پشتیبانی و ۱۵ برنامه ملی تحول بهداشت به دانشگاهها ابلاغ شد.
بیگلری با اشاره به افزایش کیفیت درمان و سلامت اظهار کرد: کشوری که زمانی نیازمند اعزام بیمار و تهیه تجهیزات و دارو بود اکنون به کشوری تبدیل شده که کادر حوزه درمان را خودش تعیین میکند و محل مراجعه بیماران از سایر کشورهای منطقه است.
وی ادامه داد: در حوزه سلامت و در سال ۵۷ امید به زندگی ۴۷ سال بود که امروز به ۷۲ سال رسیده است همچنین مرگومیر کودکان زیر یک سال ۱۱۰ هزار نفر بود که خوشبختانه این رقم به ۱۱.۶ در هزار رسیده است یعنی چیزی حدود ۱۰ برابر کمتر که این نشاندهنده انقلابی بزرگ در حوزه سلامت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه هزینه پرداخت امور درمانی از جیب مردم در سال۹۲ حدود ۵۰ رصد بوده است، ابراز کرد: هدف اولیه خدمات این است که هزینهها به حداقل برسد که در حال حاضر هزینهها به سه درصد جمعیت روستایی و شش درصد جمعیت شهری رسیده است.
همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه وضعیت جمعیتی استان به لحاظ سلامت نسبت به سنوات گذشته تغییر کرده است، گفت: امروز از پنج مرکز سلامت جامعه با حضور مسئولان استانی و کشوری در مرکز شماره شش زنجان رونمایی شد.
محمد رضا صائینی ادامه داد: ۱۹ مرکز درمانی در سطح شهر زنجان خواهیم داشت و همه جمعیت استان از پروندههای بهداشتی تحت عنوان سلامت و تغذیه خواهند داشت که این امر سبب کاهش هزینهها میشود.
وی گفت: به ازای هر ۱۴ هزار نفر یک مرکز جامع سلامت خواهیم داشت و از ۴۵ مرکز سلامت جامعه ایجاد شده در استان ۳۲ تعداد از آن مربوط به جمعیت بالای ۵۰ هزار نفر و ۱۳ تعداد آن مختص جمعیت زیر ۲۰ هزار نفر است.
صائینی تأکید کرد: امروز در شهرهای ابهر، خدابنده و خرمدره راهاندازی مراکز درمانی را شاهد بودیم.
نظر شما