پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۵۵

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم:

۲۰۰ شبکه تلویزیونی با هدف تغییر فرهنگ خانواده های ایرانی شکل گرفت

۲۰۰ شبکه تلویزیونی با هدف تغییر فرهنگ خانواده های ایرانی شکل گرفت

قشم - رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: ۲۰۰ شبکه تلویزیونی با هدف تغییر فرهنگ و افکار خانواده های ایرانی شکل گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمدواعظی یکشنبه شب در همایش روحانیون شیعه و سنی طی سخنانی با تکیه بر وجه معنوی انقلاب اسلامی ایران بر خلاف دیگر انقلاب‌های جهان که حول محور معیشت و وجه اقتصادی و مادیات شکل گرفته‌اند، اظهار داشت: انقلاب ایران منبعث از انقلاب نبوی ۱۴۰۰ سال قبل از خود بوده است و شکل‌گیری هر دو رویداد علیه استبداد، خودپرستی و نفس‌پرستی بوده و از این‌روست که به پژواک جهانی تبدیل شدند چرا که وجدان و سرشت انسانی جهانیان را مخاطب قرار دادند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح شرایط پس از انقلاب پرداخت و از سه چالش که مانند گردابی عظیم توان اضمحلال هر کشوری را دارند، گفت: یعنی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران که باید با دست خالی پیروز می‌شدیم٬ محاصره اقتصادی ظالمانه که هم‌چنان با توطئه‌های گوناگون دشمنان ادامه دارد و سوم چالش فرهنگی که در سه دهه حیات انقلاب با شیوه‌های مختلف علیه مبانی انقلاب و اسلام ناب محمدی روبرو بوده که هر سه با اتکال به خداوند و وحدت کلمه که به تعبیر امام راحل جوهره‌ انقلاب هستند، دفع شده‌اند.

وی افزود: اما باید هوشیار باشیم که در ۲۰ سال گذشته در محافل آکادمیک بحث جهانی سازی مطرح شده و جریاناتی وجود دارد که در پی استحاله فرهنگی هستند تا متعاقب آن منکر را با معروف و معروف را با منکر جابجا کنند مانند آنچه شبکه‌های ماهواره‌ای انجام می‌دهند که تا چندی قبل تعدادشان کمتر از ۲۰ شبکه بود و تنها با رویکرد سیاسی فعال بودند اما در حال حاضر به حدود ۲۰۰ شبکه رسیده‌اند و در پی تغییر در فرهنگ حتی در آشپزی و خیاطی و معماری هستند تا از این رهگذر به بهانه جهانی‌سازی هم به سلطه سیاسی دست یابند.

واعظی با قدردانی از فضای همدلی موجود در جزیره قشم آن را مثال‌زدنی دانست و آن را تجلی عینی جوهره انقلاب که همانا اتکال به خدا و وحدت کلمه است برشمرد و افزود: تقریب مذاهب یک تاکتیک نیست بلکه یک باور جامعه‌شمول است و همان‌طور که در جزیره قشم شاهد هستیم وحدت به معنای دست برداشتن از عقاید نیست و امیدوارم آنچه در این منطقه محقق شده در تمام نقاط شاهدش باشیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قشم گفت: در آستانه‌ دهه فجر، یاد امام راحل و تمام شهدای راه آزادی و آزادگی را پاس می‌داریم و در جمع شما روحانیون اهل تسنن و تشیع و مسئولان متذکر می‌شوم امسال هم مانند هر سال با عنایت خداوند ایام‌الله دهه فجر با شکوه هر چه بیشتر با همراهی آحاد مردم برگزار می‌شود زیرا با عنایت به فهم بالای مردم این منطقه از مسائل روز و بحث انتخابات شور و نشاط بسیاری وجود دارد.

وی با توجه به دو رویداد راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات هفتم اسفند گفت: مطمئن هستم که با توجه به حساسیت‌های روز منطقه و جهان حضور حماسی مردم در این دو رویداد شگفتی‌ساز خواهد شد.

شیخ خطیبی امام جمعه و جماعات اهل تسنن قشم نیز در این مراسم با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران مبدع هنری والا در جامعه است، گفت: در بسیاری از جوامع آزادی وجود دارد اما چون افسار گسیخته است موجب ناامنی می‌شود و در بسیاری جوامع هم امنیت وجود دارد اما موجبات اختناق را فراهم می‌کند و سرکوب‌گر آزادی‌هاست اما انقلاب اسلامی ایران آرمان بشریت را که همانا ساختن جامعه‌ای امن و آزاد است را محقق کرد و باید گفتمان هنر انقلاب را جهانی کرد.

وی با اشاره به سه تهدید که در کمین جامعه است، گفت: سه عامل فقر و محرومیت٬ کشیده شدن به فساد و معصیت و تفرقه را باید شناخت و مسئولان اجرایی و علمای مذهبی وظیفه دارند تا این تهدیدات را برطرف کنند که به لطف خداوند این مهم اتفاق افتاده و اگر به نظریه اقتصاد اسلامی که شامل پنج اصل احترام به مالکیت فردی٬ تاکید بر کار و تلاش و اجتناب از تکدی‌گری٬ محدود بودن راه‌های کسب درآمد٬ محدود بودن راه‌های مخارج و مسئولیت مالی اجتماعی است بپردازیم شاهد محرومیت‌زدایی هرچه بیشتر از چهره جامعه خواهیم بود.

حجت الاسلام رضا جوکار، امام جمعه شهرستان قشم نیز در ادامه با اشاره به این‌که قبل از انقلاب ۵۷ تبلیغ مبانی و اصول دین در جامعه توسط روحانیون آزادانه نبود این موضوع را جلوه عینی اختناق و دیکتاتوری قبل از انقلاب دانست و گفت: اکنون به برکت انقلاب حوزه‌های علمیه اهل تسنن و تشیع در همه جا کنار هم فعالیت می‌کنند و حتی حوزه‌های علمیه خواهران که سابقه فعالیت نداشتند به لطف خدا الان فعال هستند و فضای وحدت و همدلی در جامعه موج می‌زند.

وی با اشاره به حضور و منشا خیر آیت‌الله نعیم‌آبادی در استان هرمزگان فضای وحدت و همدلی موجود را وامدار مجاهدت این چهره برجسته مردمی از قبل از انقلاب دانست و با پرداختن به نقش سازمان تبلیغات اسلامی در سطح کلان کشور همین تبلیغات موثر دینی در جامعه که مانع اصلی تهاجم فرهنگی است را از دستاوردهای این نهاد برشمرد که توانسته علاوه بر تبلیغات روشنگرانه و به‌موقع بسیاری از دسایس دشمنان را با به میدان آوردن ملت مسلمان ناکام کند و با تربیت مبلغان بی‌طرف روح خداپرستی را در جامعه بدمد.

جوکار با اشاره به ایام دهه فجر٬ راه‌پیمایی و بیعت دوباره با آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و رهبر معظم انقلاب و همچنین دو انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی که در شرایطی بسیار خطیر برگزار می‌شود، گفت: تا زمانی که آمریکا بهره‌ای از سفره حقیقت نبرد باید مبارزه‌مان را ادامه دهیم و با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب که همانا دربردارنده روح اسلام و عترت و قرآن است باید انتخاب اصلح خود را انجام دهیم.

کد خبر 3038644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha