پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۴۳

مدیر کل تبلیغات یزد:

خطر نفوذ شخصیت و افکار افراد را تهدید می‌کند

خطر نفوذ شخصیت و افکار افراد را تهدید می‌کند

یزد- مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به هشدار امام خمینی (ره) در مورد نفوذ گفت: امروز شرایط متفاوت شده و خطر نفوذ در شخصیت و افکار افراد است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت ‌الاسلام سید محمدشریف حسینی کوهستانی پیش از ظهر امروز در جمع روحانیون و طلاب استان یزد با گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر اظهار داشت: با به بار نشستن تلاش دولت و تیم مذاکره کشور در برجام و پسابرجام باید بیش از گذشته مراقب نفوذ و خطر نفوذی ها باشیم.

وی با بیان اینکه امروز در شرایط بسیار حساسی قرار داریم افزود: در پیش داشتن دو انتخابات مهم برای کشور و قرار گیری در سالروز گرامیداشت پیروزی انقلاب ایجاب می  کند تا مردم را از خطر نفوذ آگاه کنیم.

این مسئول با تاکید بر اینکه اما خمینی (ره) بیانات و هشدار شدیدی در رابطه با خطر نفوذ داشتند افزود: همه تلاش ما در این سه دهه از گذشت انقلاب پاسداری و حفظ و حراست از آرمان‌های امام خمینی(ره) و انقلاب بوده که اگر مراقب نباشیم به بیراهه خواهیم رفت.

وی به مسئولان توصیه کرد تا با مرور وصیت ‌نامه امام خمینی(ره) و توجه به اهداف و خواسته‌ های امام (ره) نسل جوان را با منویات امام آشنا کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد ادامه داد: تاکید و توصیه امام راحل بر این بوده تا انقلاب را از نفوذ پاک نگه داریم و مراقب باشیم که به دست نا اهلان نیفتد.

وی با اشاره به تغییر در ماهیت و شکل نفوذ بیان داشت: نفوذ در این شرایط تغییرات زیادی دارد و ممکن است از طریق تغییر در شخصیت و ذهنیت و تفکر افراد صورت ‌گیرد.

این مسئول با اشاره به تذکرات جدی و عمیق مقام معظم رهبری اذعان داشت: اینکه حضرت ایت الله خامنه ایی مسئله نفوذ را فریاد می ‌زنند نشان از اهمیت بیش از پیش این مسئله دارد که باید به طور جد مورد توجه باشد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به تلاش دشمنان اسلام و نظام اسلامی در پسا برجام گفت: شادی دشمن از این است که در این شرایط می ‌تواند در نظام جمهوری اسلامی و انقلاب که با ریخته شدن خون جوانان به دست آمده نفوذ کند اما غافل است که روحانیون بیدار در مقابل آن ها ایستاده اند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن می خواهد موریانه‌وار ستون‌ های فکری و اعتقادی نظام را به هم بریزد که لازم است روحانوین ما با هوشیاری و بیداری کامل مردم را از این دسیسه دشمن آگاه کنند.

کد خبر 3039309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha