پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۰۱

نماینده ولی فقیه در کردستان:

انقلاب اسلامی حامی منافع انسان های مظلوم در جهان است

انقلاب اسلامی حامی منافع انسان های مظلوم در جهان است

سنندج - نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: انقلاب اسلامی ایران در تمامی دوران حامی منافع مردم ستمدیده و مظلوم در جهان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسین شاهرودی ظهر دوشنبه در نشست با روحانیون استان کردستان اظهار داشت: اهمیت نقش روحانیت در پبروزی انقلاب اسلامی و آگاه سازی مردم علیه ظلم و رفتارهای ضد اسلامی ستودنی است.

وی با اشاره به تفاوت انقلاب اسلامی ایران با دیگر انقلاب ها افزود: انقلاب ایران بر پایه دین مداری و مردم سالاری شکل گرفت و تنها انقلابی بود که این دو ویژگی را با هم داشت.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: انقلاب ایران کاملا دینی و برگرفته از آیات قرآنی بود و رهبر کبیر انقلاب با استفاده از روحانیون توانست در ترویج ارزش های قرآنی انقلاب تاریخی را در ایران و جهان رقم بزند.

حجت الاسلام حسینی شاهرودی به توطئه های دشمنان از جمله تحریم ها و ایجاد تفرقه بین مسلمان اشاره کرد و یادآور شد: در برابر این فتنه ها روحانیت وظیفه مهمی را بر دوش دارد که باید با استفاده از جایگاه و اعتباری  که دارد این وظیفه را به بهترین شکل به سرانجام برساند.

وی ادامه داد: همچنین حفظ و تداوم انقلاب از دیگر وظیغه های روحانیون است که باید با تمام توان در راستای تحقق آن گام بردارند و اجازه هیچگونه توطئه و ایجاد تفرقه ای را به دشمنان ندهند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان به پیشرفت های ایران اسلامی در زمینه های مختلف از جمله هسته ای، هوافضا و نانو اشاره کرد و گفت: رمز پیشرفت ها و توسعه کشورمان اتحاد و انسجام ملت است و این روند باید همچنان ادامه پیدا کند تا دشمنان اسلام و ایران نتوانند هیچ فکری را به ذهن خود راه دهند.

حجت الاسلام شاهرودی اظهار داشت: امروز بعد از گذشت سی و هفت سال از عمر با برکت انقلاب شاهد شکوه و عظمت هر چه بیشتر برگزاری برنامه های دهه فجر هستیم و این امر در سایه حضور همیشکی مردم فراهم شه است.  

کد خبر 3039367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha