به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اسلام نيوز، يمن گروههاي ديني شامل 20 شيخ و امام مسجد را كه از دانشگاه الازهر فارغ التحصيل شده اند به استانهاي مختلف اين كشور چون: صعده ( 242 كيلومتري شمال صنعاء پايتخت يمن) به منظور انجام فعاليتهاي ديني اعزام مي كند.
اعزام اين گروه كه به منظور بيداري و آگاهي مسلمانان يمني با ارزشهاي محبت و تسامح است، زير نظر وزارت اوقاف و ارشاد يمن صورت مي گيرد.
حمود محمد عباد وزير اوقاف و ارشاد يمن اظهار داشت: وزارت اوقاف و ارشاد يمن در راستاي تحكيم ارزشهاي پسنديده و اساسي اسلام چون: محبت، تسامح، تحكيم مفاهيم وحدت و الفت ميان يمن و ديگر جوامع اسلامي تصميم به اعزام اين گروه دارد.
اين گروه برنامه هاي خود را كه شامل خطابه هاي ديني و آگاهي مردم مسلمان با موازين اسلام است، طي ده روزه ارائه مي دهد.
اين مبلغان و گروه اعزامي قبل از اعزام به استانهاي مختلف آموزشهاي لازم را ديده و در مسائل اسلامي و پاسخگويي به نيازهاي ديني مسلمانان تبحر لازم را كسب مي كنند.
نظر شما