۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۹:۵۷

آیت الله جوادی آملی:

راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات آبروی نظام است

راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات آبروی نظام است

قم - یکی از مراجع تقلید، راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات را آبروی نظام دانست و گفت: اگر خدای ناکرده بخواهیم اینها را ارزان بفروشیم مغبون هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله العظمی عبدالله جوادی آملی بعدازظهر دوشنبه در دیدار حجت‌الاسلام عباس اسکندری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم و مسئولان تشکل‌های مذهبی و فعالان فرهنگی این استان اظهار داشت: اگر وجود مبارک صدیقه کبری می‌خواست الان سخنرانی بکند، دیگر مثل خطبه‌ای که در مدینه ایراد فرمود، خطبه نمی‌گفت، چون امروز «علی» حاکم است و خیلی با دوران قبل تفاوت دارد.

وی اضافه کرد: در ایام فاطمیه باید مراقب باشیم که بی‌تردید علی(ع) حاکم است و کسی بخواهد ذره‌ای از ولایت فاصله بگیرد بی‌تردید حذف خواهد شد.

استاد برجسته حوزه علمیه قم معتقد است که طلبه‌هایی که از ۸۰ کشور دنیا به قم می‌آیند، آنچه با خود می‌برند نام علی(ع) است.

آیت‌الله جوادی آملی با بیان اینکه امروز غدیر حاکم است نه سقیفه، اظهار داشت: اگر امروز حضرت فاطمه زهرا(س) می‌خواستند خطبه بخوانند، دیگر جای گلایه برای آن حضرت نبود، بلکه جای شکر بود، بنابراین ما هم باید مثل ایشان در فاطیمه حرف بزنیم.

سقیفه مرده است؛ از غدیر حرف بزنید

وی تأکید کرد: وقتی غدیر حاکم است دیگر نباید کاری غیر از غدیر انجام بدهیم. الان هیچکس نمی‌تواند نام سقیفه را ببرد، چون سقیفه مرده است و غدیر زنده. تا وقتی که غدیر زنده باشد، کسی در مورد مرده حرف نمی‌زند.

مفسر بزرگ قرآن کریم با بیان اینکه در آن روز هیچ کس به فکر پست و مقام نبود، اظهار داشت: حضرت سیدالشهدا(ع) فرمود «من اصحاب بالاتر از این ندیدم» امروز اگر ایشان می‌بود همین جمله را می‌فرمود.

آیت‌الله جوادی آملی رشادت‌های رزمندگان و نیروهای انقلابی در دوران جنگ تحمیلی و پیروزی انقلاب را دلیل این گفته خود بیان کرد و افزود: جنگ تحمیلی ۳۱ شهریور ۵۹ آغاز شد و وقتی تاریخ جنگ به دو هزارمین روز رسید رسانه‌های رسمی نوشتند که دو هزار روحانی شربت شهادت نوشیدند. وقتی مردم دید که اینها خودشان را ارزان نفروختند، وارد صحنه شدند.

وی تأکید کرد: باید بدانیم امروز غدیر حاکم است و باید مانند علی ابن ابیطالب و صدیقه طاهره سلام الله علیها جامعه را اداره کنیم.

این مرجع تقلید با بیان اینکه اصلاح کردن این دنیا، خون شهید می‌طلبد، گفت: کم نیستند عزیزانی که با ذکر یا الله، قطع نخاعی هستند. گفتن این حرف سخت است چه برسد در عمل. اینها بودند که غدیر را حفظ کردند.

آیت‌الله جوادی آملی افزود: بدانیم کشور ما یک کشور غدیری است، بنابراین باید مثل حضرت صدیقه کبری حرف بزنیم نه مثل آن روز که امام علی(ع) را دست بسته به مسجد بردند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم در توصیه‌ای به هیئت‌های مذهبی و مداحان و شاعران آئینی تأکید کرد: کاری نکنید که بهانه‌ای برای داعشی‌ها و تکفیری‌ها باشد.

وی اضافه کرد: اگر الان وجود مبارک حسن ابن علی، حسین ابن علی و سایر اهل بیت علیهم السلام می‌خواستند صحبت کنند، مردم را به اتحاد دعوت می‌کردند.

تأکید بر حضور حداکثری در انتخابات

آیت‌الله جوادی آملی با بیان اینکه انتخابات آبروی نظام است، بر لزوم حضور حداکثری در انتخابات هفتم اسفند تأکید کرد و گفت: حضور مردم در انتخابات، راهپیمایی ۲۲ بهمن و راهپیمایی روز قدس آبروی نظام است و اگر خدای ناکرده بخواهیم اینها را ارزان بفروشیم مغبون هستیم.

مفسر بزرگ قرآن کریم گفت: حتما هم خودمان در انتخابات و راهپیمایی شرکت کنیم و هم دیگران را به حضور در این عرصه‌ها ترغیب کنیم.

وی در توصیه‌ای به کاندیداهای انتخابات اظهار داشت: هر کسی برای خودش تبلیغ صحیح کند و حرف خودش را بزند و نه بیراهه برود و نه راه کسی را ببندد.

آیت‌الله جوادی آملی با بیان اینکه دشمنان منتظرند که این نظام کمی آسیب ببیند، تصریح کرد: اگر نظام را حفظ کردیم، ماندگار می‌شود ولی اگر خدای ناکرده مشکلی به وجود آید تمام انبیا و اولیای الهی از ما بازخواست می‌کنند.

نظام و رهبری از امانت‌های الهی هستند

این مرجع تقلید افزود: ممکن است برخی افراد مشکلاتی داشته باشند ولی باید نظام اسلامی و رهبری را که از امانت‌های الهی هستند، محکم حفظ کنیم تا نظام به صاحب اصلی آن تحویل داده شود.

این مرجع تقلید یکی از بهترین عرصه‌های خدمت به نظام را حضور در مراکز رسمی نظام دانست و تأکید کرد: در دورترین منطقه‌های شرق یا غرب عالم با تماس تلفنی یا غیرتلفنی، از قم برنامه و سخنرانی می‌خواهند. این هم آبروی نظام است و هم عده‌ای هدایت می‌شود.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: استکبار و صهیونیستم همیشه نعره می‌کشند و نباید به سروصدای آنها توجه کرد، ولی جوامع بشری همیشه تشنه معارف انقلاب هستند.

این مرجع تقلید به شیفتگی مردم دنیا به انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: اوایل انقلاب اسلامی سمیناری در لندن برگزار شد که بعد از سخنرانی، دو نفر گفتند که با هم دیدار خصوصی داشته باشیم. اولین نفر از اهل سنت بود که گفت «شما برای این انقلاب کردید که در اقتصاد مستقل بودید ولی ما که وابسته به دولت هستیم نمی‌توانیم کاری کنیم.» فرد دیگر کاغذی از جیبش درآورد و روی میزش گذاشت و گفت «جایی زندگی می کنیم که نه تنها اسم شهر ما مشخص نیست بلکه اسم کشور ما مشخص نیست و با شناسنامه، هویت خودمان را معرفی می‌کنیم ولی سلام ما را به مردم ایران برسانید و بگوید ما تشنه حرف شما هستیم.»

وی با بیان اینکه شرق و غرب عالم مهمان این نظام هستند، تأکید کرد: امام علی(ع) و حضرت صدیقه(س) جوری حرف می‌زدند که مردم بهانه نگیرند. ما هم باید غدیر را تقویت کنیم.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام عباس اسکندری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در سه محور دهه فجر انقلاب اسلامی، راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات هفتم اسفندماه به بیان نکاتی پرداخت.

کد خبر 3039638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha