به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری «افق»، کودک ۱۴ ساله افغان که با طالبان مى جنگيد در نتيجه حمله غافلگيرانه در شهر «ترينکوت» مرکز ولايت ارزگان کشته شد. اين حادثه قبل از ظهر ديروز در منطقه «خيروکاريز» از توافع شهر ترينکوت رخ داد.
يک منبع امنیتی آگاه ارزگان گفت: «واصل احمد» برادرزاده کوچک فرمانده امنیتی ارزگان، در منطقه «خيرو کاريز» هدف حمله چريکى افراد مسلح ناشناس قرار گرفت.
این منبع می افزاید: در این حمله در ابتدا واصل احمد به شدت مجروح شد و سپس در بیمارستان جان داد. وی ۱۴ سال داشت و در مبارزه عليه طالبان شرکت داشت.
این منبع در ادامه تصریح کرد: واصل احمد برای خرید به بازار رفته بود که مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت.
دکتر بیمارستان شهر ترينکوت گفت: اين کودک،در حالت زخمى به بیمارستان آورده شد اما بدلیل شدت جراحات به قندهار اعزام شد و در قندهار جان داد.
نظر شما