پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱:۵۶

ادامه مذاکرات سوریه اواخر فوریه/ واکنش کاخ سفید

ادامه مذاکرات سوریه اواخر فوریه/ واکنش کاخ سفید

نمایندگی روسیه در سازمان ملل ۲۵ فوریه را به عنوان تاریخ برگزاری دور جدید مذاکرات سوریه اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یک نماینده روسیه در سازمان ملل می گوید مذاکرات صلح سوریه با حضور تمام طرفهای درگیر اواخر ماه فوریه برگزار خواهد شد.

نمایندگی روسیه روز پنج شنبه در بیانیه ای مشترک از ژنو به همراه نمایندگی آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد: به احتمال زیاد ادامه مذاکرات در اواخر ماه فوریه با حضور تمام احزاب مخالف برگزار می شود.

این در حالی است که هنوز این تاریخ قطعی نشده است. در این بیانیه همچنین تعطیلی موقت مذاکرات به خاطر موقعیت غیر سازنده نمایندگان گروههای مخالف در سوریه ارزیابی شده است.

کاخ سفید نیز در بیانیه ای اظهار امیدوار کرده است که مذاکرات اواخر ماه فوریه برگزار شود و نتیجه مطلوبی از آن حاصل شود. جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفت: بر اساس اعلام نمایندگان سازمان ملل مذاکرات تعطیل شد و امیدوار است این مذاکرات با حضور گروههای مخالف برگزار شود.

وی گفت: آمریکا امیدوار است بتواند نقش میانجی در حضور هر دو طرف درگیر در سوریه ایفا کند.

کد خبر 3042237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha