پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸

تکواندو جام باشگاه‌های آسیا ؛

شهرداری و دانشگاه آزاد نمایندگان ایران/ امارات میزبان جام ششم

شهرداری و دانشگاه آزاد نمایندگان ایران/ امارات میزبان جام ششم

ششمین دوره رقابتهای تکواندو جام باشگاه‌های آسیا اول و دوم اسفندماه به میزبانی امارات در فجیره و با حضور دو تیم از کشورمان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جام باشگاه‌های آسیا اواخر دهه ۸۰ با پیشنهاد ایران و تصویب اتحادیه تکواندو آسیا راه اندازی شد و در پنج دوره متوالی هم کشورمان میزبان این رقابتها بود که دانشگاه آزاد سه دوره، آذربایجانشرقی یک دوره و شهرداری ورامین دو دوره عنوان قهرمانی را کسب کردند. 

بعد از ۵ دوره میزبانی کشورمان از این رقابتها، جام ششم طی روزهای اول و دوم اسفندماه به میزبانی امارات در فجیره برگزار خواهد شد. رقابتهایی که با ادوار گذشته تفاوت های فاحشی دارد.

پیش از این مسابقات جام باشگاههای آسیا با حضور ۵ تکواندوکار در مسابقه و به صورت تیم به تیم برگزار می شد که در دوره جدید رقابتها در هشت وزن قانونی برگزار شده و امتیازات تکواندوکاران در هر وزن برای تعیین تیم های برتر محاسبه خواهد شد. 

در این دوره از کشورمان دو تیم شرکت خواهند داشت. شهرداری ورامین و دانشگاه آزاد نمایندگان کشورمان در رقابتهای فجیره هستند. تیم های اول و دوم لیگ برتر در دوره گذشته که مدعی جدی کسب عنوان قهرمانی در آسیا هستند. 

کد خبر 3042973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha