پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۴۳

امام جمعه تبریز:

مطرح کردن موضوع شورای رهبری برخلاف قانون است

مطرح کردن موضوع شورای رهبری برخلاف قانون است

تبریز - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: مطرح کردن موضوع شورای رهبری بر خلاف قانون است و تلاش دشمن برای حمله به اصل مترقی ولایت فقیه به خاطر درک آنها از قدرت آن است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن مجتهد شبستری پیش از ظهر شنبه در همایش روحانیون نیروهای مسلح با بیان این مطلب ابراز داشت: دشمن به خوبی می داند که رمز بقا و تداوم انقلاب اسلامی رهبری است از این رو تلاش دارد تا با حمله به اصل ولایت فقیه و مطرح کردن شورای رهبری توسط عوامل داخلی، آن را خدشه دار کند.

امام جمعه تبریز افزود: رمز پیروزی انقلاب اسلامی حضور روحانیت در صف مقدم مبارزات علیه طاغوت بود و اینک در زمان غیبت ولی فقیه به عنوان جانشین امام معصوم طبق آیات قرآن کریم رهبری جامعه اسلامی را بر عهده دارد.

وی با تاکید بر اینکه نقش سازنده ولی فقیه و بازوان آن یعنی شورای نگهبان و سپاه و بسیج برای پیشبرد اهداف متعالی اسلام موجب نگرانی دشمنان است ادامه داد: این همه تخطئه از سوی دشمنان برای ضربه زدن به این سه ارگان انقلابی است تا رهبری تضعیف شود و افراد همسو با آنان نیز در داخل از همراهی دشمنان اسلام ابایی ندارند.

آیت الله مجتهد شبستری همچنین بر ضرورت تبیین نقش سپاه و بسیج در طول دوران دفاع مقدس توسط روحانیون برای نسل حاضر تاکید کرد و گفت: رشادت ها و مجاهدتهایی که این دو نهاد انقلابی در طول آن سال ها از خود بروز دادند در تاریخ کشورمان ثبت است و ولایت مداری آنها به مذاق دشمنان اسلام خوش نمی آید.

کد خبر 3042992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha