پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۱۷

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی:

طرح همیار دامپزشک در ۱۴۸ روستای خراسان جنوبی اجرا می‌شود

 طرح همیار دامپزشک در ۱۴۸ روستای خراسان جنوبی اجرا می‌شود

بیرجند- مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از اجرای طرح همیار دامپزشک در ۱۴۸ روستای استان طی ایام دهه فجر خبر داد.

علیرضا رفیعی پور در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این طرح باهدف هماهنگی و ارتباط بیشتر بین دامداران و دامپزشکان جهت حفظ سلامت جمعیت دامی، ارتقاء شرایط بهداشتی پرورش دام و امنیت غذایی اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: اجرای این طرح باعث افزایش اطلاع‌رسانی بین روستائیان، شبکه‌ها و اکیپ های دامپزشکی در بخش دولتی و در بخش خصوصی شده و سطح آگاهی روستائیان جهت رعایت اصول اولیه بهداشتی نیز بیشتر می‌شود.

رفیعی پور با بیان اینکه اجرای طرح همیار دامپزشک، خسارات و ضایعات ناشی از بیماری های دامی را کاهش می‌دهد، افزود: اجرای این طرح به‌عنوان عامل بازدارنده‌ای در راستای جلوگیری از فعالیت افرادی که به‌صورت غیرمجاز در امور دامپزشکی در سطح روستاها و مناطق عشایری دخالت دارند، مطرح است به گونه‌ای که همیاران دامپزشک متخلفین را به اداره دامپزشکی معرفی نموده و برابر با ماده ۱۱ قانون سازمان دامپزشکی با آنها برخورد می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین اجرای طرح همیار دامپزشک باعث بهبود نظام بهره‌برداری تولید روستایی و پایداری اقتصاد مقاومتی در روستا خواهد شد که به‌صورت آزمایشی در ۱۰ درصد از روستاهای استان اجرا می‌شود.

کاهش ۵۱ درصدی طاعون نشخوارکنندگان کوچک در استان

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از کاهش ۵۱ درصدی کانون طاعون نشخوارکنندگان کوچک نسبت به سال گذشته در استان خبر داد و گفت: در سال جاری تنها ۲۶ کانون از بیماری دامی در خراسان جنوبی مشاهده و ثبت شده است.

وی با اشاره به اقدامات دامپزشکی انجام‌شده علیه این بیماری، بیان کرد: در این راستا بیش از ۱۰۰ هزار رأس گوسفند و بز مقابل این بیماری ایمن شدند.

رفیعی پور با بیان اینکه بیماری طاعون با شروع ناگهانی علائم تب، ترشحات چشم و بینی، زخم در دهان، سرفه و اسهال آغاز می‌شود، افزود: درصورتی‌که اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی به‌موقع انجام نشود سبب تلفات به‌ویژه در بزغاله‌ها می‌شود.

کد خبر 3043062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha