پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ۱۸:۵۱

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد:

فعالیت برخی سازمانهای مردم نهاد استان بالاتر از میانگین کشوری است

فعالیت برخی سازمانهای مردم نهاد استان بالاتر از میانگین کشوری است

یاسوج - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: فعالیتهای سازمان‌های مردم نهاد این استان در برخی حوزه‌ها نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی بعدازظهر دوشنبه در هفتمین نشست سازمان ها و تشکل های مردم نهاد جنوب کشور با بیان اینکه فعالیت سازمانهای مردم نهاد باید تخصصی‌تر شود، افزود: سازمان‌های مردم نهاد این استان به صورت خودجوش فعالیت می‌کنند.

استاندار همچنین با اشاره به برگزاری نشست های منطقه‌ای تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در کشور اظهار داشت: برگزاری این نشست‌ها ارتقاء سازمان‌های مردم نهاد و توجه به خواسته‌ها و نیازهای جامعه زنان را به دنبال دارد.

خادمی بر توجه بیشتر به کیفی سازی در فعالیت‌ها و مشارکت‌های سازمان‌ها و تشکل‌های مردم نهاد تاکید کرد و گفت: سازمانهای مردم نهاد موجب افزایش مشارکت مردم در صحنه‌هایی مختلف می‌شوند و این امر اقتدار جامعه و دولت را در پی خواهد داشت.

استاندار در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت و پتانسیل خوبی در حوزه آب، انرژی و گردشگری است، اظهار داشت: این استان بیشتر از سهم و منابع خود در اقتصاد کشور نقش داشته اما کشور هیچ کمکی به اقتصاد استان نداشته و عدم توازن منطقه‌ای باعث بروز مشکلاتی در استان شده است.

کد خبر 3045534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha