پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۰۸

هافبک پرسپولیس بازی با فولاد را از دست داد

هافبک پرسپولیس بازی با فولاد را از دست داد

فیزیوتراپ تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به رضا خالقی‌فر استراحت دادیم تا التهاب عضله‌اش برطرف شود و تلاش می‌کنیم بعد از بازی با فولاد آماده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، میثم علیپور درباره مصدومیت رضا خالقی‌فر با بیان مطلب فوق، افزود: خالقی‌فر تنها مصدوم تیم است که آسیب‌دیدگی او نیز به قبل از بازی با ذوب آهن بر می‌گردد.

فیزیوتراپ پرسپولیس تاکید کرد: خالقی‌فر از ناحیه عضله چهار سر مصدوم شده ولی پارگی خاصی در این موضع ندارد. مشکل او به التهاب عضله بر می‌گردد و به همین دلیل به وی استراحت دادیم. بعد از فروکش کردن این التهاب، دویدن و تقویت عضله آغاز می‌شود و با توجه به این شرایط، خالقی‌فر برای بازی با فولاد در اختیار تیم نیست ولی تلاش می‌شود او را برای بازی‌های بعدی برسانیم.

کد خبر 3047223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha