پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۱۴

در نشست خبری عنوان شد؛

مشهد میزبان همایش بررسی علمی و حقوقی تبلیغات انتخاباتی می شود

مشهد میزبان همایش بررسی علمی و حقوقی تبلیغات انتخاباتی می شود

مشهد- همزمان با آغاز تبلیغات انتخاباتی مشهد میزبان همایشی با عنوان «بررسی علمی و حقوقی تبلیغات انتخاباتی» می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر اجرایی همایش «بررسی علمی و حقوقی تبلیغات انتخاباتی» صبح شنبه در نشست خبری با اشاره به برگزاری این همایش در ۲۶ بهمن ماه سال جاری اظهار کرد: این همایش به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در روز ۲۶ بهمن ماه در مشهد با حضور معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی برگزار می شود.

محمد صادقیه ادامه داد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی به عنوان متولی کانون های تبلیغات موظف است تا برخی از موارد تخلفات تبلیغاتی را برای کانون ها تبیین کند که خوشبختانه برگزاری این همایش در این راستا بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان اینکه کانون های تبلیغاتی در راستای تبلیغات چاپی و غیرچاپی و تبلیغات پنهان و غیرپنهان به نامزدهای انتخاباتی مشاوره می دهند، گفت: این همایش به منظور بررسی راه های تبلیغی با هزینه پایین و مصرف کردن کمتر بیت المال است.

این کارشناس مدیریت تبلیغات سیاسی با اشاره به اینکه اهمیت انتخابات در روند دموکراسی بر هیچ جناحی در هیچ کشوری پوشیده نیست، افزود: پس از پیروزی انقلاب، ایران بیشترین آمار برگزاری انتخابات را در بین کشورهای دنیا دارد و این نشان دهنده برقراری دموکراسی در این کشور است.

وی ادامه داد: آنچه تاکنون جای خالی آن در پاره ای از مواقع و در عرصه انتخابات در کشور خودنمایی کرده است و تبعات منفی نیز در پی داشته است عدم ورود رشته های آکادمیک به عرصه تبلیغات سیاسی و انتخاباتی بوده است.

صادقیه تصریح کرد: در این همایش سعی داریم تا با تبیین فرآیند علمی تبلیغات انتخاباتی و بدون نگاه جانب دارانه و جناحی در راستای ارتقا علمی و عملیاتی توان صاحبان امتیاز و مدیران مسئول کانون های آگهی و تبلیغات به عنوان یکی از حلقه های تبلیغات انتخاباتی گام بردارد.

 

 

کد خبر 3050719

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha