پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۳۹

کیفیت هوای ارومیه و بوکان برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد

کیفیت هوای ارومیه و بوکان برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد

ارومیه - سرپرست معاونت پایش اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: هوای ارومیه و بوکان امروز شنبه ناسالم برای گروه‌های حساس است.

سعید موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آلودگی کیفیت هوای ارومیه و شهرستان بوکان امروز شنبه برای گروه‌های سنی حساس افزود: عامل آلاینده هوا در ارومیه ذرات ۲.۵ میکرون هستند که شاخص این ذرات در هوای شهر ارومیه امروز به ۱۰۲ میکروگرم رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر میزان استاندارد ذرات معلق کوچک ‌تر از ۲.۵ میکرون در ارومیه، ۱۰۲میکروگرم بر متر مکعب و میزان استاندارد ذرات بزرگ‌تر از ۲.۵ میکرون یا همان pm۱۰ نیز ۱۱۵  میکروگرم بر مترمکعب است.

موسوی اضافه کرد: همچنین در بوکان میزان ذرات معلق کمتر از۱۰میکرون ۹۲ میکرو گرم و ذرات معلق کمتر از  ۲.۵به ۱۱۶ میکروگرم رسیده است که برای گروه های حساس ناسالم است.

سرپرست معاونت پایش اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اعلام اینکه منشأ ذرات داخلی بوده و پایداری و سردی هوا آن را تشدید می‌کند اظهارداشت: از میزان آلودگی هوا در سایر شهرستان‌های استان گزارشی ارسال نشده است.

موسوی با هشدار به تردد گروه‌های سنی حساس عنوان کرد: توصیه می‌شود ساکنان شهر به ویژه بیماران قلبی و عروقی، کودکان، کهنسالان و بیماران خاص در مواقع آلودگی هوا از تردد در سطح خیابان‌های شهر پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه هم اکنون هشت ایستگاه سنجش آلودگی هوا در استان فعال است بیان داشت: دو ایستگاه سنجش آلودگی هوا در جنوب، دو ایستگاه در شمال و چهار ایستگاه نیز در مرکز استان ارومیه قرار دارند.

موسوی پدیده غالب آلودگی در استان به خصوص ارومیه را گرد و غبار عنوان کرد و اظهارداشت: این پدیده در استان ما هم منشا خارجی دارد که برای حل آن باید از طریق معاهدات بین المللی عمل کرد و هم پدیده داخلی از جمله تخریب زیستگاه ها، زمین های کشاورزی، خشکسالی دارد که رفع آن از عهده محیط زیست استان به تنهایی خارج است.

کد خبر 3050948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha