به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، ديدار مبارك با سنيوره پيش از گفتگوهايش با الشرع انجام شد؛ درديدار با نخست وزير لبنان نتايج گفتگوهاي ملي در اين كشور و پرونده روابط لبنان وسوريه مورد بررسي قرار گرفت.
به گفته يك منبع رسمي مصر، مبارك پيش از ظهر امروز از سنيوره و پس از آن از فاروق الشرع استقبال كرد.
منابع رسمي مصر اعلام كردند كه مذاكرات مبارك با مسئولان لبناني و سوري با هدف آرام كردن فضاهاي روابط دو كشور پيش از نشست آتي سران عرب انجام شده است، اين نشست سه شنبه و چهارشنبه آينده در خارطوم برگزار خواهد شد.
هنوز مشخص نشده است كه آيا فواد سنيوره نخست وزير لبنان در نشست آتي شركت خواهد كرد يا خير؛ اميل لحود رئيس جمهوري لبنان به اين نشست دعوت شده است.
انتظار مي رود كه در حاشيه نشست آتي در خارطوم، رايزني هايي درباره روابط لبنان وسوريه و گفتگوهاي ملي لبنان انجام شود.
مصر و به ويژه عربستان تلاشهاي فراواني براي پايان بحران در روابط لبنان وسوريه و كاستن از تنش موجود در اين روابط و نيز موفقيت گفتگوهاي داخلي لبنان و پايان بحران داخلي در اين كشور انجام مي دهند.
مبارك رئيس جمهوري مصر در كنار فواد سنيوره نخست وزير لبنان
سنيوره شب گذشته درتماس تلفني با مبارك، وي را درجريان نتايج گفتگوهاي داخلي رهبران سياسي لبنان قرار داد، اين گفتگوها روز گذشته درباره موضوع رياست جمهوري انجام شد، اما نتيجه اي نداشت و ادامه آن به دوشنبه آتي موكول شد.
رئيس جمهوري مصر از سنيوره خواست تا براي ادامه بررسي اين مسئله به شرم الشيخ سفركند، كه با موافقت نخست وزير لبنان روبرو شد.
از سوي ديگر، سنيوره در ديدار با عبدالعزيز الخوجه و حسين ضرار سفراي عربستان و مصر در بيروت، درباره نتايج نشست رهبران سياسي لبنان با آنها به بحث وتبادل نظرپرداخت.
سران سياسي لبنان در نشست پشت درهاي بسته خود در روز گذشته بر ادامه بررسي موضوع سرنوشت اميل لحود رئيس جمهوري لبنان موافقت كردند، ادامه اين نشستها به دوشنبه آتي موكول شد، مذاكرات رهبران سياسي لبنان با هدف دستيابي به توافق براي حل مشكلات و مسائل داخلي از دوم مارس (11 اسفند 84) آغاز شد
نظر شما