عليرضا حكيمي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: پخش مستقيم از شبكه 6 صدا و سيما، كارگاه ساخت تلسكوپ و ادوات نجومي، نمايش فيلم هاي نجومي، سخنراني پدر نجوم ايران استاد احمد دالكي و پنج شيوه نمايش خورشيد گرفتگي از برنامه هاي مركز علوم و ستاره شناسي تهران در هنگام خورشيد گرفتگي است.
وي اظهار داشت: اين كسوف در ساعت 14 و 44 دقيقه و 33 ثانيه آغاز شده و در ساعت 15 و 54 دقيقه و 57 ثانيه به اوج خود در استان تهران مي رسد. سه نوع خورشيد گرفتكي كلي، جزئي و حلقوي وجود دارد كه كسوف فردا به صورت جزئي خواهد بود.
مسئول رصدخانه مركز علوم و ستاره شناسي تهران تاكيد كرد: خط گذر اين خورشيد گرفتگي از تركيه خواهد بود و ايران در نيم سايه آن قرار دارد به طوري كه خورشيد گرفتگي از 25 درصد در ناحيه جنوب شرقي تا 85 درصد در نزديكي مرز تركيه قابل رويت است.
وي خاطر نشان كرد: به هيچ وجه نبايد به صورت مستقيم و با چشم غير مسلح به اين پديده نگاه كرد بلكه مي توان با ابزار ساده اي مانند يك تشك آب، عينك جوشكاري و يا عينك هاي ارزان قيمت در بازار خورشيد گرفتگي را مشاهده كرد.
نظر شما