به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري آلمان، براثر انفجار يك دستگاه خودروي بمب گذاري شده در شرق بغداد دستكم 8 عراقي كشته و 30 تن ديگر زخمي شدند.
يك منبع پليس عراق به همراه شاهدان عيني به خبرگزاري آلمان گفتند :ظهرامروزخودروي بمب گذاري شده در منطقه فروش خودروها در منطقه حبيبيه در شرق بغداد منفجر شد كه منجر به كشته و زخمي شدن 38 عراقي شد.
بلافاصله پس از انفجار ماشين هاي آمبولانس خود را به محل انفجار رسانده و مجروحان كه از شهروندان بودند، به بيمارستان هاي نزديك منتقل كردند.
هنوزهيچ گروهي مسئوليت اين عمليات تروريستي را برعهده نگرفته است .
پليس بغداد هم درخبري اعلام كرد: بر اثر انفجار يك بمب در خارج از منزل يك عراقي در منطقه بغداد الجديده، دستكم دو جوان كشته و پدر ودو برادر آنها مجروح شدند.
درشهر سامرا، اسد علي ياسين رئيس شوراي شهر سامرا از يك سو قصد نافرجام جان سالم به در برد. تروريستها قصد داشتند با يك خودروي بمب گذاري شده كاروان حامل اسد را در شهر سامرا هدف قرار دهند .
در منطقه لطيفيه، نيروهاي پليس يك جسد را از آب رودخانه گرفتند؛ به گفته نيروهاي پليس، جسد دست و پا و چشمهاي بسته به نظر مي رسد از نزديك هدف گلوله قرارگرفته باشد .
خبرگزاري رويترزهم گزارش داد: يك مسئول وزارت جهانگردي و آثار باستاني عراق ازحمله گسترده و خطرناك نيروهاي آمريكايي به يكي ازموضع آثارباستاني خبر داد .
دفتر روابط عمومي دولت عراق با صدور بيانيه اي گفت : يك منبع در وزارت جهانگردي و آثار باستاني خبرداده كه نيروهاي آمريكايي مستقر در اطراف منطقه يوسفيه واقع در 15 كيلومتري جنوب بغداد دست به حمله اي خطرناك به منطقه باستاني در ناحيه يوسفيه زدند كه تاريخ آن به قرن سوم قبل از ميلاد بر مي گردد.
بيانيه مذكور مي افزايد : اين تجاوز دربخش جنوب شرقي ديوار با خاك برداري به طول 75 متروعرض 25 مترو به ارتفاع هفت مترصورت گرفت .
در اين بيانيه آمده است رئيس بازرسي در هيئت عمومي آثار و ميراث فرهنگي عراق كميته اي از متخصصان آثار باستاني براي تحقيق درمورد شناسايي محل هاي تخريب شده و روشن شدن ميزان خسارات تشكيل داده است .
براساس اين گزارش اعضاي اين كميته قصد ديدن ازمحل را داشتند، اما نيروهاي آمريكايي اجازه بازديد آنها ازمنطقه تخريب شده را ندادند.
دراين بيانيه آمده است كه وزارت جهانگردي عراق از مقامات دولت خواسته است اقدامات لازم در اين زمينه اتخاذ كرده و از نيروهاي خارجي بخواهد به اين تجاوز خود پايان دهند.
نظر شما