به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، دانشيار كه در حاشيه جلسه علني امروز با خبرنگاران گفتگو مي كرد ، افزود: بحث تثبيت ساعت رسمي كشور در شش ماه نخست سال، فقط صرفه جويي در انرژي نبوده و اين اقدام دولت اثرات مثبتي داشته كه روانتر شدن ترافيك، از جمله آنهاست .
وي افزود: بدون ترديد هر چه جامعه به سوي برنامه ريزي منظم تر حركت كند اين به نفع كل كشور است.
دانشيارمعتقد است تغيير ساعت به ميزاني كه در انرژي صرفه جوي مي كرد، براي دولت مهم است و مقايسه آن نسبت به بقيه هزينه ها منجر به اخذ چنين تصميمي شد.
وي در عين حال متذكر شد: ميان صرفه جويي انرژي در سالهاي گذشته با امسال مقايسه صورت گيرد و آمار و ارقام ارائه شده كه گفته مي شود 300 ميليارد تومان به علت عدم تغيير ساعت به كشور تحميل مي شود، بايد مورد مطالعه دقيق قرار گيرد.
دانشيار با تاكيد بر اينكه دولت بايد در تصميم گيريها مجموعه فايده و هزينه را بررسي كند، اظهار داشت: ما از دولت خواسته ايم گزارشي در خصوص ميزان صرفه جويي انرژي در دوره اي كه ساعت رسمي تغيير مي كرد، ارائه دهد تا بتوان در خصوص عدم تغيير ساعت ارزيابي كرد.
نماينده ماهشهر در عين حال از دولت به دليل عدم اعلام نتايج مطالعات خود در خصوص تثبيت ساعت رسمي كشور به مجلس براي استفاده از نظرات كارشناسانه و اعلام تصميم دولت پيش از اجرا به مردم و دستگاههاي اجرايي گلايه كرد.
به اعتقاد دانشيار 90 درصد مردم از مصوبه دولت مبني بر عدم تغيير ساعت رسمي راضي هستند.
نظر شما