پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ فروردین ۱۳۸۵، ۱۰:۲۶

معاون نيروي انساني و سرمايه گذاري وزير كار اعلام كرد:

تدابير 5 گانه وزارت كار براي كاهش 4 درصدي نرخ بيكاري/ 84 درصد شاغلين بنگاه‌هاي اقتصادي بي سواد هستند

تدابير 5 گانه وزارت كار براي كاهش 4 درصدي نرخ بيكاري/  84 درصد شاغلين بنگاه‌هاي اقتصادي بي سواد هستند

معاون نيروي انساني و سرمايه گذاري وزير كار و امور اجتماعي گفت: 6/84 درصد شاغلين بنگاه‌هاي اقتصادي كشور افراد بي سواد و يا كم سواد و همچنين 85 درصد از جويندگان كار فاقد مهارت هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، جواد فرشباف ماهريان عصر ديروز در جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان زنجان افزود: وزارت كار و امور اجتماعي در دولت نهم قصد دارد با اتخاذ تدابيري در پنج محور پذيرش سياست گذاري اشتغال ، پذيرش هدايت و برنامه ريزي منابع انساني بخش غير دولتي ، هدايت و حمايت از كارآفرينان ، حمايت و گسترش بنگاه‌هاي كسب و كار كوچك و متوسط و ثبت اشتغال موجود از طريق تسهيل در روابط كار اقدام به كاهش نرخ بيكاري در كشور كند.

وي اجراي آئين نامه بنگاه‌هاي كوچك را در راستاي پذيرش سياست‌گذاري اشتغال عنوان كرد و افزود: ما معتقديم تمركز در بحث سياست‌گذاري اشتغال به‌وجود آوريم.

فرشباف تاكيد كرد: در تلاش هستيم بتوانيم شرايطي بوجود آوريم كه بنگاه‌هاي اقتصادي كوچك زود بازده به راحتي تشكيل شوند و امكان پايداري اين بنگاه‌ها را از طريق بيمه هاي اعتباري تضمين كنيم كه در حال برنامه ريزي در اين زمينه هستيم .

وي ايجاد 5 ميليون فرصت شغلي طي برنامه چهارم توسعه براي جويندگان كار را به عنوان يكي از مهمترين شاخصه هاي طرح پذيرش سياست گذاري اشتغال دانست و افزود: در صورت تحقق اين امر، چهار درصد نرخ بيكاري كاهش مي يابد.

معاون وزير كارو امور اجتماعي گفت: بر اساس طرح‌هاي در دست برنامه وزارت كار، طي برنامه چهارم توسعه سالانه تعداد 900 هزار نفر فرصت شغلي بايد ايجاد شود.

فرشباف با طرح اين سئوال كه آيا در حال حاضر مي دانيم جامعه  به  چه بخش ، تخصصي و رشته اي نياز دارد، گفت: مراكز علمي و آموزشي بايد برنامه هاي خود را طوري تقسيم كنند  كه امكان بكارگيري فارغ التحصيلان وجود داشته باشد.

وي در ادامه از ايجاد ستاد جامع اطلاع رساني و مركز اطلاعات بازار كار در وزارت كار و امور اجتماعي خبر داد و افزود: در اين ستاد اطلاعاتي در زمينه بازاركار ، نوع و ميزان عرضه و تقاضا و همچنين دستگاه‌هاي متقاضي نيروي كار سازماندهي  مي شود.

معاون وزير كار با تاكيد بر ضرورت تعامل بخش دولت و خصوصي در تربيت نيروي كار متخصص، گفت: وزارت كار و امور اجتماعي ، آموزش سالانه يك ميليون نفر را در مراكز آموزش فني و حرفه اي كشور در برنامه كاري خود قرار داده و 2 ميليون نفر نيز توسط بخش خصوصي آموزش مي بينند.

معاون نيروي انساني و سرمايه گذاري وزير كار و امور اجتماعي تصريح كرد: يكي از مهمترين راهكارهايي كه كشورهاي جهان در زمينه اشتغال به آن مي پردازند توسعه و گسترش بنگاههاي اقتصادي فعلي است.

وي ابراز اميدواري كرد: با برنامه ريزهاي كه در زمينه توسعه اشتغال در جامعه بوسيله ايجاد بنگاههاي اقتصادي كوچك زود بازده سال آينده سال پرباري براي دولت در زمينه رفع معضل بيكاري باشد.

گفتني است ديروز طي مراسمي با حضور فرشباب ماهريان ، فضايل مقدسي به عنوان مدير كل جديد كار و امور اجتماعي استان معرفي و از زحمات مرتضي شهبازي مدير كل قبلي تقدير شد.

کد خبر 309779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha