حجت الاسلام سيد شهاب الدين دارايي مدير كل امور اجتماعي ايرانيان خارج از كشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در گفتگو با خبرنگار "مهر" از برگزاري نمايشگاه " 40 تابلو از 40 حديث " خبر داد و گفت: اين نمايشگاه در قالب نقاشي خط بوده و به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در ايران و كشورهايي چون اتريش ، ايتاليا، فرانسه، سوئيس ، آلمان و كانادا برگزار و تلاشي است تا تعاملي دو جانبه ميان هنرمندان ايراني داخل و خارج كشور برقرار كرده، شخصيت پيامبر و گفتار و كردار ايشان را در قالب و زبان هنر كه مؤثرترين زبان است به جهان اسلام و همه مردم دنيا معرفي كنيم .
وي در ادامه گفت: هنوز تصميم نگرفته ايم كه هنرمندان خود حديث مورد نظر را انتخاب كنند يا ما حديث و روايتي از پيامبر اعظم (ص) را به آنان پيشنهاد كنيم، اما به طور يقين اين نمايشگاه در شش ماه اول سال برگزار و از هنرمندان ايراني خارج از كشور براي شركت در آن دعوت مي شود.
حجت الاسلام دارايي خلق تابلوهاي نقاشي با موضوع زندگي و سيره پيامبر (ص) را از ديگر از برنامه هاي بخش بين الملل سازمان عنوان كرد و افزود: نقاشان مي توانند داستان زندگي رسول اكرم (ص) را به تصوير بكشند، ما بر آن شده ايم تا به توضيح مختصري درباره اثر خلق شده به زبان فارسي و انگليسي بپردازيم تا بيننده بداند چه فرازي از تاريخ زندگي پيامبر به زبان هنر بيان شده است.
وي درباره كميته ارزيابي آثار ارسالي گفت: هنوز اعضاي كميته مشخص نشده اند اما قطعا از ميان كساني هستند كه در حوزه هنر صاحبنظر بوده و با تاريخ اسلام و زندگي پيامبر آشنا باشند تا آثاري فاخر و متناسب با نام پيامبر(ص) انتخاب كنند.
مدير كل امور اجتماعي ايرانيان خارج از كشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي از برگزاري جشنواره " فرزندان ايران زمين" در خارج از كشور خبر داد و گفت: اين جشنواره با همكاري شبكه جهاني جام جم برگزار شده و به توليد و ساخت نمايش هاي عروسكي ، تئاتر و پويا نمايي، با محوريت تاريخ اسلام و زندگي پيامبر (ص) براي كودكان مي پردازد چرا كه متأسفانه نسل سوم ما آشنايي چنداني با زبان فارسي و فرهنگ غني اسلامي ايراني خود ندارند و هيچ مجموعه فرهنگي منسجمي نيز براي آشنايي آنان با اين مقوله ها وجود ندارد .
وي با اشاره به طرح " نامه اي به پيامبر(ص) " گفت: ما فراخواني منتشر كرده و از كودكان خواسته ايم تا به پيامبر (ص) نامه نوشته و هر چه در دل دارند را با ايشان در ميان بگذارند همچنين مجموعه شعر معاصر كودك و نوجوان در مدح پيامبر(ص) نيز انتشار مي يابد.
دارايي از انتشار مجموعه اشعار شعراي قديم و معاصر در منقبت رسول اكرم (ص) خبر داد و افزود: ما مجموعه اشعار امروزي كه در مدح حضرت محمد (ص) را گرد آوري و به زبان هاي فارسي ، عربي و انگليسي منتشر مي كنيم .
مدير كل امور اجتماعي ايرانيان خارج از كشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در پاسخ به اين سؤال كه چگونه مي توان از شتابزدگي پرهيز و بنيان شكل گيري فعاليتهاي مؤثر و ماندگار را در سال پيامبر(ص) پي ريزي كرد و گفت: نامگذاري امسال به نام پيامبر اعظم (ص) از جانب يك رهبر شيعه، بسياري از پيشوايان سني را تكان داد و تحسين آنان را برانگيخت ، در اين مسير مي بايست از افراط و تفريط پرهيز كرده و از ابزارهاي نوين چون كتاب و فيلم براي معرفي پيامبر (ص) بهره ببريم و اين بزرگوار را آنگونه كه بايسته و شايسته است معرفي كنيم.
وي در پايان گفت: وظيفه شرعي و قانوني تمام نهادها و دستگاههاي دولتي است كه در سال پيامبر اعظم (ص) در درجه اول به شناخت درست از اين حضرت و بعد به معرفي چهره حقيقي ايشان پرداخته، از برخوردهاي احساسي پرهيز كرده و انديشه را با انديشه پاسخ دهند.
نظر شما