پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ فروردین ۱۳۸۵، ۱۶:۵۰

گروه دستان در تهران كنسرت مي دهد

گروه موسيقي سنتي دستان به سرپرستي حميد متبسم اواخر تير ماه سال جاري در كاخ نياوران به اجراي برنامه مي پردازد.

به گزارش خبرنگار موسيقي مهر، گروه دستان كه در سال پيش در تهران به هنرنمايي پرداختند، در اواخر تير ماه امسال به سرپرستي حميد متبسم و خوانندگي سالار عقيلي قطعاتي را در آواز بيات اصفهان و دستگاه چهارگاه اجرا خواهند كرد.

در اين برنامه علاوه بر حسين بهروزي نيا (بربط)، پژمان حدادي (تنبك) ،بهنام ساماني (دف) ، يك نوازنده سيتار نيز حميد متبسم و سالار عقيلي را همراهي مي كنند.

آهنگسازي قسمت اول اين كنسرت كه در مايه بيات اصفهان است را سعيد فرجپوري و بخش چهارگاه را حميد متبسم به عهده دارد.

گروه دستان يكي از گروه هاي قديمي در عرصه موسيقي سنتي است كه تا كنون با ارائه آثاري چون بامداد، بوي نوروز، ... و اجراي كنسرت هاي متعدد در نقاط مختلف دنيا حضوري قدرتمند داشته است.

آخرين اثر منتشر شده توسط اين گروه آلبوم "لوليان" به خوانندگي شهرام ناظري است كه در زمستان سال گذشته منتشر شد.

 اين برنامه احتمالا در شيراز، ساري و چند شهر ديگر نيز اجرا خواهد شد.

کد خبر 309951

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha