پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ فروردین ۱۳۸۵، ۱۸:۳۷

بر اساس آخرين نتايج به دست آمده از انتخابات در ايتاليا ،

پرودي از برلوسكوني پيشي گرفت

پرودي از برلوسكوني پيشي گرفت

بر اساس آخرين نتايج به دست آمده از انتخابات ايتاليا ، حزب چپ ميانه مخالفت دولت به رياست "رومانو پرودي" از "سيلويو برلوسكوني" نخست وزير كنوني پيشي گرفته است.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، روزنامه فرانسوي "لوموند" اعلام كرد براساس نتايج به دست آمده از آراء ريخته شده در صندوق هاي راي در ايتاليا،  پرودي با داشتن 50 تا 54 درصد از آراء نسبت به ائتلاف برلوسكوني با 45 تا 49 درصد از آراء، پيروز انتخابات اين كشور به شمار مي رود.

پرودي به رفتن برلوسكوني مي نگرد

برپايه اين گزارش، برلوسكني از سال 2001 ميلادي با هزينه كردن حدود 11 ميليارد دلار به عنوان ثروتمندترين دولتمرد ايتاليا به فعاليت هاي تبليغي براي خود پرداخته است.

بنابر اين گزارش، حدود 50 ميليون ايتاليايي واجد شرايط شركت در راي گيري هستند.

اين انتخابات دو روزه عصر دوشنبه به وقت محلي به پايان خواهد رسيد و نتايج اوليه اين انتخابات امشب اعلام خواهد شد.

اين درحاليست كه هفته پيش 40 درصد از 2 ميليون و 623 هزار و 382 ايتاليايي واجد شرايط راي دادن كه در خارج از كشور زندگي مي كنند، با حضور در 765 محل اخذ راي در كشورهاي مختلف جهان نمايندگان مجالس ايتاليا را برگزيدند.

در همين حال، هشت هزار نظامي ايتاليايي مامور در نقاط مختلف جهان نيز در روزهاي اخير به همراه ايتاليايي هاي مقيم خارج از كشور در اين انتخابات شركت كردند.

برخي از كارشناسان معتقدند كه ويژگي هاي شخصيتي هر يك از رقبا در تصميم گيري راي دهندگان ايتاليايي نقش اساسي را ايفا خواهد كرد.

راي گيري در ايتاليا

انتخابات پارلماني در ايتاليا در داخل كشور براي برگزيدن 618 نماينده مجلس نمايندگان و 309 نماينده مجلس سنا برگزار مي شود.

در صورت پيروزي هر يك از دو جناح رقيب در اين انتخابات ، يكي از رهبران آنها براي يك دوره پنج ساله پست نخست وزيري ايتاليا را برعهده خواهد گرفت.

رئيس جمهوري نيز ازسوي پارلمان ايتاليا انتخاب مي شود و از مقام تشريفاتي برخوردار است.

کد خبر 310158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha