به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، اين اثر كه دنباله اي بر انيميشن موفق "عصر يخبندان" محصول سال 2004 به شمار مي رود در 49 كشور جهان بر پرده سينماهاست و در دومين هفته اكران بالغ بر 94 ميليون و 700 هزار دلار بليت فروخت. اين انيميشن در كشورهاي انگلستان، فرانسه و سوئيس با بيشترين استقبال از سوي مخاطبان مواجه شد و به فروش كلي 157 ميليون و 800 هزار دلار دست يافت.
موفقيت انيميشن "عصر يخبندان 2" اميدبخش اكران موفقيت آميز ساير آثاري است كه در اين گونه سينمايي ساخته شده اند. در تابستان امسال پنج اثر انيميشن به نمايش عمومي درمي آيد. از جمله اين آثار مي توان به انيميشن "وحش" اشاره كرد كه توسط استوديو ديسني ساخته شده است. اين اثر شرح حال شير جواني را روايت مي كند كه به اشتباه از باغ وحشي در نيويورك به حيات وحش آفريقا منتقل مي شود.
انيميشن "عصر يخبندان 2" در آمريكا نخستين اثري است كه در سال 2006 مرز فروش 100 ميليون دلاري را پشت سر گذاشت. به طوري كه اين اثر در ده روز اول نمايش بالغ بر 116 ميليون و 400 هزار دلار فروش كرد. اين انيميشن با بودجه 80 ميليون دلاري ساخته شده است.
انيميشن "عصر يخبندان 2: ذوب" در دومين هفته ازاكران جهاني با استقبال چشمگيري از سوي دوستداران سينما مواجه شد.
نظر شما