به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، زادسر نماينده جيرفت در مجلس در پايان جلسه علني امروز در گفتگو با خبرنگاران متذكر شد كه به عنوان نماينده مجلس وظيفه دارد كارهاي مثبت دولت را برجسته و نواقص و معايب را بيان نمايد.
وي با بيان اين كه انتقاد و ناسزا گفتن به احمدي نژاد مد شده خطاب به منتقدين دولت اظهار داشت: بايد عملكرد خوب و مواضع مثبت احمدي نژاد را هم بيان كرد و فقط به انتقاد اكتفا نكرد.
زادسر با اشاره به اين كه اكنون دفاع از احمدي نژاد در بين خواص و روشنفكران به شجاعت نياز دارد، تاكيد كرد: در دوره نخست رياست جمهوري خاتمي، انتقاد از او شجاعت مي خواست و الان دفاع از احمدي نژاد شجاعت مي طلبد.
وي ادامه داد: در سال نخست دوره اول رياست جمهوري خاتمي مدافعان جامعه مدني و طرفداران رئيس جمهور، اقدامات خود را دليل روشنفكري مي دانستند و الان مخالفت با احمدي نژاد و زير سوال بردن ارزش هاي مديريتي او دليل روشنفكري تلقي مي شود.
اين عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با بيان اين كه اين امر نهايت تاريك انديشي است، اظهار داشت: رئيس جمهور حتي در بخش رسانه اي نيز غريب است و حتي رسانه هايي كه از بيت المال ارتزاق مي كنند، از دولت دفاع نمي كنند.
زادسر به سفرهاي استاني رئيس جمهور اشاره كرد و با مثبت دانستن آن خاطر نشان كرد: با توجه به شرايط حاد و خاص هسته اي، انجام اين سفرها و استقبال گسترده مردمي از ايشان و مواضع قاطع وي در برابر استكبار جهاني، دشمنان را به عقب نشيني واداشته است.
وي سفرهاي استاني هيئت دولت و برگزاري جلسات در استانها را يك هنر توصيف كرد و گفت: احمدي نژاد توانست مردم را پس از انتخابات همچنان در صحنه نگه دارد ؛ همين كه مردم در دلهايشان به او مي گويند و مي نويسند و به آنها رسيدگي مي شود، امتياز بزرگ اين دولت است.
نماينده جيرفت، نرفتن احمدي نژاد به كاخ سعدآباد براي استقرار دولت در اين مجموعه، وامدار هيچ جناحي نشدن و كاهش نرخ سود تسهيلات بانكي را از جمله وعده هاي محقق شده رئيس جمهور دانست.
زادسر خاطر نشان كرد: احمدي نژاد گفت حرفهايم حرف هاي نظام است و در بعد سياست خارجي و مسايل هسته اي مي خواهم فدايي نظام باشم و حقيقتا مواضع نظام را قاطعانه اعلام كرد و همه تحقيرها را به جان خريد.
وي بها دادن به خانواده هاي شهدا را از ديگر شعارهاي تحقق يافته دولت نهم عنوان كرد و متذكر شد: در دولت سابق بچه هاي رزمنده و جبه رفته مورد بي مهري قرار گرفتند اما در دولت جديد به آنها توجه شده است و در طول تاريخ هيچ حكومتي پيدا نمي شود كه رزمندگان خود را مورد بي مهري قرار دهد.
اين نماينده، مقابله احمدي نژاد با بسياري ناهنجاريهاي دولتي را از ديگر شعارهاي محقق شده رئيس جمهور دانست و گفت: احمدي نژاد با اشرافي گري دولتي مبارزه كرد و از مديران خواست تا اتومبيل هاي گران قيمت خود را تحويل داده و با خودروي پژو تردد كنند.
زادسر ممنوع كردن سفر حج مديران دولتي را از ديگر اقدامات مثبت دولت دانست و اظهار داشت: احمدي نژاد دولتمردان خود را به خضوع و خشوع در مقابل مردم توصيه مي كرد و خود، قبل از هر كس اين عمل را انجام داد.
وي صرفه جويي و مبارزه با اسراف را از ديگر برنامه هاي اجرا شده توسط دولت احمدي نژاد عنوان كرد و يادآور شد: هنگامي كه نمايندگان ملت با وزرا ملاقات مي كنند، كاملا مشخص است كه نحوه رفتار و پذيرايي با گذشته فرق كرده است.
نماينده جيرفت، احمدي نژاد را فردي تيزهوش معرفي كرد و اظهار داشت: طبق تحقيقاتي كه از صاحب نظران اقتصادي كرده ام، آنها رئيس جمهوري را فردي تيزهوش مي دانند و حتي وقتي از آقاي هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام سئوال كردم، گفت كه احمدي نژاد آدم تيزهوشي است.
زادسر به نقل از اقتصاد دانان گفت: احمدي نژاد بسيار سريع ارقام را در ذهن حفظ كرده و در اندك زماني آنها را محاسبه مي نمايد.
وي با اشاره به قدرت تصميم گيري احمدي نژاد اظهار داشت: همانطور كه يكي از ويژگيهاي هاشمي رفسنجاني حساب بردن وزرا از او بود، الان هم بايد گفت كه وزيران احمدي نژاد نيز از وي حساب مي برند.
اين نماينده ثابت نگه داشتن ساعت رسمي كشور را از ديگر اقدامات مثبت احمدي نژاد دانست و گفت: او ثابت كرد كه اين كار بيشتر به صرفه جويي مي انجامد.
عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با ابراز تاسف از اين كه احمدي نژاد هنوز نتوانسته در ميان خواص جايگاه واقعي رئيس جمهور را پيدا كند، گفت: دليل اين امر بدبيني زياد خواص و كم توجهي احمدي نژاد به اين موضوع است.
زادسر در پايان گفت: برخي منتقدين احمدي نژاد تا ديروز وقتي بحث مذاكره با آمريكا مي شود قند در دلشان آب مي شد، اما اكنون كه دولت جديد مي خواهد اين كار را در خصوص عراق انجام دهد، مي گويند از موضوع ذلت است.
نظر شما