پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ فروردین ۱۳۸۵، ۱۷:۰۲

شمارش معكوس تا نمايشگاه نوزدهم كتاب تهران - 23

رواج كتابهاي كمك درسي در حوزه نشر چالشهاي فرهنگي را افزايش مي دهد

مدير نشر ترانه مشهد ، گفت : محتواي كتاب ، مهمترين عنصر جذب مخاطب در عرصه فرهنگي است .

محسن خوافي در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب "مهر" در مشهد ، با بيان مطلب فوق افزود : تاثيرات فرهنگي كتابها بر مخاطبان ، رابطه مستقيم  با محتواي كتابهاي  چاپ شده دارد و ما براي افزايش سطح  فرهنگ در جامعه بايد محتواي  كتابها را ارتقا بخشيم  .

وي با اشاره به مشكلات موجود در بازارنشر ايران اظهار داشت : مشكلات فرهنگي جامعه باعث  شده كه فروش كتابهاي عمومي  افت قابل توجهي پيدا كرده و كتابهاي درسي و كمك درسي در اولويت قرار بگيرد ، كه اين رويه چالش هاي فرهنگي كشور را بيش از پيش  افزايش مي دهد .

خوافي با ارزيابي مثبت از نمايشگاه كتاب تهران تصريح كرد :  در نمايشگاه تهران بزرگترين ناشران  ايران و جهان حضور پيدا مي كنند و با توجه به تنوع  موضوع و عنوان  كتاب ، همچنين تخفيف نمايشگاه استقبال قابل توجهي  صورت مي گيرد كه خود زمينه مساعدي  در جهت جذب  مخاطب و ارزيابي ناشران  از عملكرد  خود است . 

نشر ترانه در زمينه " ادبيات "  به فعاليت  مي پردازد و امسال با بيش از 33 عنوان كتاب  در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران  حضور خواهد يافت .

کد خبر 310666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha