پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ فروردین ۱۳۸۵، ۱۱:۲۱

در سال 84

ايرانيان داخل و مقيم خارج 700 هزار بسته هديه به يكديگر دادند

ايرانيان داخل و مقيم خارج از كشور اعلام كرد در سال گذشته 700 هزار بسته هديه به يكديگر دادند.

به گزارش خبرگزاري مهر، گمرك ايران اعلام كرد: 400 هزار و 800 بسته پستي به ارزش 64 ميليارد و 500 ميليون ريال سال گذشته از طريق گمركات امانات پستي وارد كشور شد كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از آن به لحاظ تعداد بسته 5 درصد كاهش و از نظر ارزش 33 درصد افزايش نشان مي دهد.

ارزش متوسط هر بسته پستي ورودي به كشور در سال گذشته، 161 هزار ريال بود كه نسبت به سال 84 حدود 3/5 درصد افزايش يافت.

بيشترين بسته هاي پستي در اين مدت، يعني 75 درصد از ارزش كل آنها، از طريق گمركات امانات پستي تهران وارد كشور شد و گمركات اصفهان با 3/5 و شهيد باهنر بندرعبس با 8/3 درصد رتبه هاي دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

براساس اين گزارش، 291 هزار و 300 بسته پستي به ارزش 72 ميليارد و 500 ميليون ريال در سال 84 به خارج از كشور ارسال شد كه در مقايسه با سال 83 به لحاظ تعداد 11 درصد كاهش و از نظر ارزش 65 درصد افزايش داشت.

ارزش متوسط هر بسته پستي ارسال شده به خارج از كشور در سال گذشته 133 هزار و 600 ريال بود كه نسبت به سال پيش از آن 3/86 درصد رشد نشان مي دهد.

3/46 درصد از بسته هاي پستي به لحاظ ارزش طي سال گذشته از طريق گمركات امانات پستي تهران ، 6/25 درصد از گمرك شهيد باهنر بندرعباس و 12 درصد از گمرك زاهدان به خارج از كشور ارسال شد.

 

 

کد خبر 312875

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha