به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، محمد رضا اسكندري وزير جهاد كشاورزي فردا سهشنبه براي پاسخ به سوال نماينده ماكو و چالدران به مجلس شوراي اسلامي خواهد رفت.
بهعلاوه، پرويز فتاح وزير نيرو روز سه شنبه روز پركاري را خواهد گذراند و پاسخگوي سوالات پنج نماينده مجلس خواهد بود. بر اين اساس، وي فردا پاسخگوي سوالات نمايندگان رامهرمز و رامشير، چابهار و نيك شهر، اراك و كميجان، نيشابور، و مباركه خواهد بود.
كميسيون صنايع و معدن مجلس نيز اعلام كرده قصد دارد روز سه شنبه با دعوت از وزير و معاونان وزارت كار و امور اجتماعي به بررسي عملكرد اين وزارتخانه و برنامه هاي آينده آن خصوصا تحليل افزايش حقوق كارگران و تاثير آن بر صنايع و معادن كشور بپردازد.
در حاليكه كميسيون اجتماعي مجلس روز سه شنبه به بررسي گزارش هيئت تحقيق و تفحص از سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور خواهد پرداخت، اعضاي اين كميسيون همچنين قصد دارند روز سه شنبه از وزارت كار و امور اجتماعي بازديد كنند.
به گزارش مهر، در حالي كه احتمال كناره گيري دكتر شيباني از رياست بانك مركزي كشور قوت گرفته است، تحقيق و تفحص از نظام پولي و بانكي كشور نيز در دستور كار روز سه شنبه مجلس قرار دارد.
در همين حال، بررسي نحوه نظارت بر عملكرد بودجه سال 85 كل كشور نيز در دستور كار جلسه روز سه شنبه كميته امور اقتصادي كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس قرار دارد.
نظر شما