پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ فروردین ۱۳۸۵، ۱۳:۴۶

بازسازي سينما "سپهر" ساري آغاز شد

با تجهيز و بازسازي سينما سپهر ساري و نيز اكران فيلم‌هاي برتر مي‌توان به ركودي كه بر اين هنر مستولي شده فايق آئيم.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، ستاد خبري حوزه هنري اعلام كرد در مراسمي كه با حضور مسئولان استاني و كشوري و هنرمندان در محل سينما سپهر ساري برگزار شد، محمد مهدوي جمناني مدير حوزه هنري استان مازندران با بيان اين مطلب افزود: "علميات بازسازي سينما سپهر و تبديل آن به مجتمع فرهنگي و هنري در مدت سه ماه انجام خواهد شد."

وي تصريح كرد: "با انجام تغييرات اساسي در نماي خارجي و فضاي داخلي سينما، تعويض صندلي ها و پرده اكران، تغيير سن و نصب سامانه نورپردازي، اين سينما به تجهيزات پيشرفته صوتي و تصويري اعم از پخش تصويري ديتاپروژكتور و سيستم صوتي دالبي مجهز مي‌شود. اعتبار تخصصي اوليه براي بازسازي سينما سپهر سازي يك ميليارد و 700 ميليون ريال است."

در ادامه مراسم سعدي وزيري مشاور اجرايي معاونت سينمايي حوزه هنري كشور ضمن تاكيد بر بازسازي و تجهيز سينماهاي كشور، يكي از راههاي ترويج فرهنگ و هنر در جامعه را رونق بخشيدن به سينماها دانست و افزود: "سينما سپهر از سال 1341 در مركز استان مازندران احداث شد و در اين مدت فقط يك بار بازسازي شده است و امروز با آغاز بازسازي و تجهيز اين سينما و تبديل آن به مجتمع فرهنگي و هنري، سينما سپهر سازي جزو 10 سينماي برتر ايران خواهد شد."

در پايان مراسم شفقت استاندار مازندران با زدن تيشه به قسمتي از ديوار داخلي سينما سپهر ساري، به طور نمادين بازسازي اين سينما را آغاز كرد.

کد خبر 313531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha