به گزارش خبرگزاري مهر ، وزارت آموزش و پرورش اعلام كرد: در پيام محمود فرشيدي آماده است كه " خداي را سپاسگزار و شاكريم كه دگر بار همگام با شكفتن و رويش دوباره طبيعت و در آغازين روزهاي سالي كه متبرك به نام پيامبر اعظم (ص) است ، همراه با تمامي برنامه ريزان ، كارشناسان و دلسوزان نظام تعليم و تربيت كشور اسلامي مان ، هفته جهاني آموزش براي همه را گرامي بداريم ".
در بخش ديگري از پيام وزير عنوان شده است: " آموزش و پرورش جمهموري اسلامي ايران مصمم است با تكيه بر عزم ملي و تلاش و همدلي تمامي دست اندركاران امر آموزش و تربيت و معلمان و دانش آموزان ، جاده هاي موفقيت و تعالي را پشت سر گذاشته و با گام هاي مطمئن و ايماني راسخ راه را به سوي فردايي بهتر و زيباتر سپري نمايد ".
در پايان پيام فرشيدي به مناسبت فرا رسيدن هفته آموزش آمده است: " و اينك ضمن حضور در هفته اي كه با عنوان آموزش براي همه در سراسر دنيا شناخته شده و با شكرگزاري به درگاه احديت ، موفقيتهاي به دست آمده در زمينه گسترش آموزش و پرورش مطلوب و كيفي ، عدالت آموزشي و اراده نستوه ملي را براي رسيدن به اهداف متعالي آموزش و پرورش گرامي داشته و از خداوند مي خواهيم تا توفيق تلاش و خدمت هر چه بيشتر را نصيب تمامي عزيزان و دست اندركاران نظام آموزش و پرورش كشور نمايند ".
بنا به اين گزارش ، هر ساله 19 تا 25 آوريل از سوي كميسيون ملي يونسكو به عنوان هفته آموزش براي همه نامگذاري شده و همه كشورها متعهد به اجراي برنامه هاي ويژه در رابطه با اين هفته مي شوند.
نظر شما