۲۹ فروردین ۱۳۸۵، ۲۰:۲۷

حمله به ‌كشوري كه داراي اورانيوم غني ‌شده باشد مجازات‌ هاي بين ‌المللي دارد/ گام چهارم شوراي هماهنگي انتخابات خبرگان و شوراهاست

حمله به ‌كشوري كه داراي اورانيوم غني ‌شده باشد مجازات‌ هاي بين ‌المللي دارد/ گام چهارم شوراي هماهنگي انتخابات خبرگان و شوراهاست

حبيب‌ الله عسگر اولادي با اشاره به سه انتخابات مهم گذشته يعني انتخابات شوراها، مجلس هفتم و رياست جمهوري اظهار داشت: در انتخابات پيش رو نيز بايد مجموعه ‌ها را به سوي انسجام برده و تا 2 ماه مانده به انتخابات گام چهارم را برداريم يعني مجموعه‌ ها و احزاب را براي هماهنگي دعوت‌ كنيم.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، عسگر اولادي دبيركل جبهه پيروان خط امام(ره) و رهبري كه پيش از ظهر امروز در نشستي خبري حضور يافته بود، ملي شدن صنعت نفت، پيروزي انقلاب اسلامي و مقابله با تهديدات لانه جاسوسي و توفيق اخير دانشمندان جوان ايراني در دست‌ يابي به فناوري هسته‌ اي را معجزات صد سال اخير كشورمان عنوان كرد و گفت: وحدت، يكپارچگي و انسجام اين پيروزي ها را به ارمغان آورده است.

وي با اشاره به ملي شدن صنعت نفت اظهار داشت: ‌انگلستان به پشتيباني غرب در خليج فارس و درياي عمان نيروي فراواني مستقر كرده بود و تهديد كرد كه اگر مجلس طرحي به عنوان ملي شدن نفت ارائه دهد، مجلس را مورد حمله قرار مي دهد اما يكپارچگي و وحدت آيت‌ الله كاشاني و مصدق و در واقع انسجام نيروهاي ملي و نيروهاي مذهبي و عملكرد يگانه‌ آنها دشمن را ناكام گذاشت،‌ بنابراين يكي از بازدارنده ‌ترين نيروها، انسجام داخلي است.

دبيركل جبهه پيروان خط امام(ره) و رهبري با اشاره به 22 بهمن سال 57 ، اين روز را معجزه ناميد و گفت: انسجام و حضور مردم در خيابان ‌ها باعث شد كه رژيم شاه تسليم شود. 

عسگراولادي اضافه كرد كرد: يكي از ويژگي ‌هاي موقعيت جديد يعني بحث انرژي هسته‌ اي، انسجام ملي است و تمام تشكل‌ هاي سياسي و اجتماعي منتظرند تا اين شروع به كمال برسد.

وي يكپارچگي مردم، رزمايش ارتش و سپاه و همچنين نوآوري‌ هايي كه ارائه كردند‌ و غني‌ سازي اورانيوم از جمله بازدارنده ‌هايي است كه مي‌ توان در مقابل دشمنان از آن‌ ها استفاده كرد چون حمله به ‌كشوري كه داراي اورانيوم غني ‌شده باشد مجازات‌ هاي بين ‌المللي دارد زيرا اين حمله‌ ها تبعاتي را به دنبال خواهد داشت كه كشور حمله كننده مقصر شناخته خواهد شد.

دبيركل جبهه پيروان خط امام (ره) و رهبري شرايط و سوابق تاريخي كشور و ملت ما در كل دنيا و منطقه را بي ‌سابقه عنوان كرد و گفت: من از ابتدا در متن جريان‌ ها بوده ام، اما هيچ‌ گاه نظام و ايران را در موقعيت كنوني نديدم.

سرنوشت شوراي هماهنگي پس از انتخابات رياست جمهوري از ديگر محورهاي سخنان امروز عسكر اولادي بود كه وي در اين خصوص يادآور شد:‌ شوراي هماهنگي براي هماهنگ كردن ايام انتخابات‌ ها بود كه يك بار در انتخابات شوراي شهر، يك بار براي مجلس هفتم و باري ديگر براي انتخابات رياست جمهوري شكل گرفت.

وي اضافه كرد: اگر انتخابات شوراها را گام اول، مجلس را گام دوم و انتخابات رياست جمهوري را گام سوم ناميديم براي اين بود كه با هماهنگي پيش رفت. پس از انتخابات نيز دوران رقابت تمام شد و فرصت رفاقت فراهم آمد. در انتخابات پيش رو نيز بايد مجموعه ‌ها را به سوي انسجام ببريم و تا 2 ماه مانده به انتخابات گام چهارم را برداشته و مجموعه‌ ها و احزاب را براي هماهنگي دعوت مي‌ كنيم اما اكنون فرصت انسجام است.

به گزارش "مهر" عسگراولادي افزود: جبهه‌ پيروان خط امام(ره) و رهبري بعد از انتخابات رياست جمهوري، با حضور 12 تشكل طي نشستي ابتدا اين انتخابات و سپس اساسنامه خود را با نقد به جانب اصلاح برد. اين اساسنامه در حال حاضر از نظر شوراي مركزي تصويب شده و منتظر هستيم تا در 28 ارديبهشت ‌ماه كه مجمع عمومي تشكيل مي ‌شود آن را به تصويب نهايي برسانيم. همچنين در اين كنگره، نيروها را ترميم كرده و به سمت انسجام جبهه پيش خواهيم رفت.

دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري تاكيد كرد: اكنون زمان انسجام تمام مجموعه‌هاي انساني است. شايد هماهنگي بين 2 يا 3 جناح صورت گيرد، مسلما اگر با هماهنگي دو جناح اصلي كشور اين انسجام‌ ايجاد شود، بسيار بهتر خواهد بود.

وي اظهارات برخي اصلاح‌ طلبان مبني بر عدم امكان انسجام در جناح اصلاح‌ طلب را رد كرد و گفت: بايد همه‌ گروه ‌ها و جناح‌ ها به سمت انسجام بروند زيرا اين امر شدني است. البته گاهي وحدت و انسجام را اينگونه تصور مي‌ كنيم كه ديگران بايد بيايند و با ما وحدت و انسجام داشته باشند، در حالي كه بايد دو جناح اصلي كشور هركدام جداگانه به سمت انسجام بروند تا رقابت قابل قبول باشد و تشكل‌ هاي مستقل نيز به سمت انسجام با اين دو جناح و يا خود باشند.

از عسگر اولادي در خصوص علت ديدارهاي مشاركت و موتلفه پرسده شد كه پاسخ داد: در مجلس ششم عنوان مي‌ شد به دليل آنكه جناج اصولگرا راي نياورده، پس حق حرف زدن هم ندارد اما من در آن زمان كه دبيركل موتلفه بودم حدود 7 نامه به آقاي خاتمي نوشتم و ‌در آن نامه ‌ها عنوان كردم كه اگر مردم به شما راي داده ‌اند به معناي چك سفيد نيست، زيرا همين مردم اين چكي را كه به شما دادند پس گرفته و به ديگري مي ‌دهند. همچنين عنوان كردم كه ما سعادت شما را مي ‌خواهيم.

دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري جواب محمد رضا خاتمي را نيز اينطور بيان كرد: وي نيز پاسخ داد كه به نظر مي‌ آيد شما مي ‌خواهيد ما بمانيم و موفق و من در جواب عنوان كردم كه "آري اين چنين است برادر" ، بنابراين اين بي‌ انصافي است كه گفته شود ما قبلا هيچ‌ گونه ديدار و تعاملي نداشته‌ ايم.

به گزارش مهر، وي در ادامه گفت: ‌اما اين بار حزب مشاركت مي خواست تا اين جلسه اتفاق بيافتد كه امتيازي براي آن‌ ها محسوب مي ‌شود"، همچنين آن ‌ها درخواست داشتند تا به دفتر موتلفه بيايد و اين نيز يك امتياز براي آن‌ هاست.‌

عسگر اولادي تاكيد كرد: صبحت‌ هاي صورت گرفته در اين جلسه به صورت اوليه بود تا بتوانيم اين مذاكرات را ادامه دهيم كه حزب موتلفه اسلامي و مشاركت نظرات اوليه خود را عنوان كردند.

دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري با بيان اينكه اگر ما خود را حق و جناح ديگر را باطل بدانيم كار اشتباهي است، گفت: بايد بگوييم ما بخشي از حق را داريم. لذا منافع ملي ما در حال حاضر اقتضا مي‌ كند تشكل ‌ها در هر مجموعه‌ انديشه ‌اي، با يكديگر انسجام داشته و با هم تعامل كنند.

از دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري درباره‌ ارزيابي اين جبهه ‌از عملكرد رييس‌ جمهور سوال شد كه گفت: ارزيابي ما اين است كه ايشان همت دارد شعارهايي را كه داده پياده كند، همچنين خود را به آنچه رهبري از مردم عنوان مي ‌كند ملتزم مي داند. با آنكه حضور جبهه پيروان خط امام و رهبري در كابينه و هيات دولت اندك است اما ما ايشان را صادق و صالح مي ‌شناسيم. 

وي همچنين سفرهاي استاني رييس‌ جمهور را باعث آرامش محرومان و مستضعفان دانست و گفت: اين موضوع در دوره‌ هاي گذشته وجود نداشته است.

عسكراولادي متذكر شد: جبهه پيروان خط امام و رهبري انتقادات خود را به صورت خصوصي مطرح مي‌ كند.

دبيركل جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري در قسمت ديگري از سخنان خود درباره حضور ناطق نوري به عنوان رييس شوراي هماهنگي نيز گفت:‌ آقاي ناطق در مصاحبه اي اعلام كردند كه اين جبهه اولين زيربناي وحدت و شوراي هماهنگي براي انتخابات بوده، اما منحل نشده است و براي گام چهارم كه انتخابات خبرگان و شوراهاست، مجددا مجموعه‌ ها دعوت مي‌ شوند.

وي با تاكيد بر اينكه ناطق نوري از رجال سياسي ، معروف و خوش ‌نام هستند، اضافه كرد: به موقع از ايشان دعوت خواهيم كرد، اما خود ايشان بايد در انسجام جامعه روحانيت و آقاي كروبي نيز در انسجام مجمع روحانيون حضور داشته باشند.

عسكراولادي درباره رياست جديد و يا امكان ابقاي ناطق نوري در رياست شوراي هماهنگي نيز گفت: اگر گام چهارم تشكيل شود و آقاي ناطق قبول كند از ايشان دعوت مي‌ كنيم، اما من به ايشان گفته ‌ام كه ما دو نفر ديگر پير شده‌ايم و بهتر است يك فرد جوان انتخاب شود.

وي هم‌چنين در پاسخ به اين سوال كه آيا از جمعيت ايثارگران نيز براي حضور در شوراي هماهنگي دعوت مي‌ شود، افزود:‌ ما به عنوان شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي خواسته ‌ايم تا فرصتي بگذايم و راجع به موانع و تاخير انسجام صحبت ‌هايي صورت گيرد؛ زيرا انسجام را يك وظيفه مي ‌دانيم.

از دبيركل جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري در خصوص ‌آبادگران سوال شد كه عسگر اولادي اين تشكل را يك نشاء و نهال كوچك توصيف كرد كه در دوره گام دوم بود و اظهار داشت: براي اينكه هماهنگي عنواني براي حركت داشته باشد، اين نام براي آنها گذاشته شد، اما بعدا احساس كردند كه جدا از شوراي هماهنگي هستند گرچه اصول خود را حفظ كرده‌ اند. جمعيت ايثارگران نيز اگر گفته‌ كه ما در هماهنگي نيستيم نه جايي را تنگ كرده‌ بود و نه به جايي ضربه زده‌ است.

به گزارش مهر، عسگر اولادي درباره‌ خانه‌ احزاب نيز گفت:‌ چند روز پيش بهزاد نبوي با من تماس گرفت و خواست تا درباره خانه احزاب صحبت كند. ايشان گفتند خانه احزاب بايد به دست خود احزاب اداره شود نه وزارت كشور كه ما نيز عنوان كرديم كه ديد ما به خانه احزاب به عنوان يك باشگاه سياسي ملي است و همه احزاب در آن شكل مي‌گيرد اما بايد منافع ملي را هم مورد توجه قرار دهيم.

دبيركل جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري در ادامه سخنانش درباره اختلافات احزاب در خانه‌ احزاب نيز گفت:‌ خانه احزاب مركزيت و باشگاهي براي تمام احزابي است كه نظام را قبول داشته و رسمي‌ باشند، اما در انتخابات اخير بخشي از تشكل ‌ها و نمايندگانشان معقتد بودند انتخابات درست و بخشي ديگر معتقد بودند درست انجام نشده است.

وي افزود: مدتي است كه دو جناح بحث دارند كه اين بحث به وزارت كشور نيز كشيده شد؛ به خصوص در دولت جديد كه دولت جدي ‌تر خود را به اين مساله آشنا كرد و قدم ‌هايي برداشته شد، اما برخي از قدم‌ ها حكايت از آن داشت كه وزارت كشور مي‌خواهد در خانه‌ احزاب دخالت كند.

عسگر اولادي افزود:‌ امتياز اينكه وزارت كشور مي‌ خواهد در خانه‌ احزاب دخالت كند را بايد به جناح اصلاح‌ طلب داد، زيرا آقاي نبوي از من دعوت كردند تا در اين باره صحبت كنيم. در اين ديدار قرار شد تا از دو جناح نمايندگاني داشته باشيم و حرف‌ هاي دو بخش هيات رييسه را بشنويم و بعد جمع‌ بندي كنيم و به يك تصميم واحد براي احزاب برسيم و دستور وزارت كشور را قبول نكنيم، زيرا هر دو جناح مي‌ خواهند تا خانه‌ احزاب را در مصونيت قرار دهند و منتخبان احزاب در اين خانه، خود تقنين و خود اجرا كنند.

وي گفت: به همين منظور جناح اصلاح‌طلب دو نفر نماينده خود را معرفي كرده است و ما هم در جلسه چند روز آينده كه در جبهه خواهيم داشت دو نفر را انتخاب مي‌كنيم تا جلسه، تشكيل و كار خانه احزاب به خود احزاب سپرده شود.

دبيركل جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري در پايان اين نشست خبري از رسانه‌ ها خواست تا دو جناح را در انسجام كمك كنند نه اين‌كه به اختلافات دامن بزنند و تاكيد كرد: اگر به نظر آقاي كروبي اين رسيده كه جناح اصلاح‌ طلب امكان انسجام ندارد، رسانه‌ ها آن را تبليغ نكنند كه امكان عدم انسجام فراهم شود.

کد خبر 313755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha