مهدي احراري نويسنده كتاب (كانديداي راستگوي تاريخ) در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر در مشهد ، با بيان مطلب فوق افزود : حساسيت هنري نويسنده او را در لطافت و زيبايي هنرش كمك كرده و باعث پخته شدن ادبيات او مي شود و در مقابل حساسيت اجتماعي او را از جامعه دور ساخته و باعث غير واقعي شدن آثار و عقب ماندن او از اجتماع مي شود .
وي افزود : نويسنده بايد از بتن جامعه باشد و با مردم برخورد و معاشرت داشته باشد تا داستان او جنبه اجتماعي لازم براي جذب مخاطب را داشته باشد .
احراري با اشاره به جنبه هاي مثبت نمايشگاه تهران اظهار داشت : مردم احتياج به ارائه كتابهاي جديد ، معرفي نويسنده ها و ناشران دارند و اين امر در نمايشگاه تهران ديده مي شود . در اين محل مخاطبان ، نويسنده ها و ناشران در محيط صميمي و با نشاط با هم ملاقات مي كنند و اين امر باعث بوجود آمدن انرژي مثبت بين آنها مي شود .
وي اضافه كرد : اين نمايشگاه بايد در ديگر شهرهاي خصوصا شهرهاي بزرگ برپا شود تا هم ناشران كوچك تر و هم مخاطبان بيشتري در آن شركت كنند .
وي در خصوص بازار نشر ايران تصريح كرد : اكنون ما در شرايط بحران مخاطب قرار داريم و مخاطبان ما كتاب را به عنوان ابزاري براي رشد در نظر نگرفته ايم و بايد با فراهم كردن شرايط مناسب از نظر تبليغات و قيمت كتاب ها ، مخاطبان را با كتاب و كتابخواني آشتي دهيم و همچنين دولت مي تواند مانند پل ارتباطي بين نويسنده ها و مخاطبان عمل نموده و كشور را از اين بحران مخاطب رها سازد.
نظر شما