پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۳:۵۷

وكيل افسر اخراج شده از سازمان جاسوسي آمريكا؛

افسر سيا منبع افشاي اطلاعات محرمانه نبوده است

وكيل و يكي از دوستان افسر اطلاعاتي سيا كه هفته گذشته به اتهام قرار دادن اطلاعات محرمانه سيا در اختيار رسانه ها اخراج شده بود، اين اتهامات را رد كردند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه يو اس اي تودي،" تي كوب" Ty Cobb وكليل آمريكايي به نمايندگي از "ماري مك كارتين" تحليل گر سيا كه از اين سازمان اخراج شد، گفت:"وي هيچ كدام از اطلاعات محرمانه را افشا نكرده و وي به اين اطلاعات دسترسي نداشته است."

پيش از اين نيز يكي از از دوستان مك كارتي گفت كه وي منبع اين افشاگري نبوده است.

مقامات دولتي آمريكا، وي را عامل افشاگريها در مورد زندانهاي مخفي سيا در كشورهاي اروپاي شرقي مي دانند كه در اين زندانها افراد مظنون به تروريست بازداشت ومورد شكنجه قرار مي گرفتند.

در پي افشاي اخير اطلاعات از سوي يكي ديگر از كارمندان سيا با نام مك مارتي، روساي اين سازمان به شدت به كارمندان خود بي اعتماد شده اند و در اقدامي غير معمول و غير اخلاقي از تست دروغ سنج استفاده مي كنند.

به نوشته روزنامه واشنگتن پست، سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) يكي از افسران اطلاعاتي خود را به خاطر قرار دادن اطلاعات سري اين سازمان در اختيار روزنامه ها اخراج كرد.

مقامات آمريكايي  اعلام كردند : اين اقدام در حالي بود كه اين سازمان در جستجوي كسي بود كه ممكن است اين اطلاعات را در اختيار مطبوعات قرار داده باشد.

مقامات سيا گفتند كه وي چندين بار مورد آزمايش قرار گرفته و آنها به اين نتيجه رسيده اند كه وي تماسهاي غير مجازي با خبرنگاران داشته است.

بر اساس بيانيه اين سازمان، اين افسر عمدا و خودسرانه اطلاعات محرمانه را در اختيار خبرنگاران قرار داده است.

سيا هويت اين فرد را افشا نكرده، اما شبكه خبري ان بي سي گزارش داد كه اين شخص " ماري مك كارتي" بوده است. يك منبع اطلاعاتي هم صحت اين گزارش را تاييد كرد.

کد خبر 316645

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha