پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ مهر ۱۳۸۲، ۱۶:۰۷

توسط نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها

كرسي نظريه پردازي « جهاني سازي و هويت » برگزار مي شود

سومين نشست دفتر هم انديشي استادان و نخبگان دانشگاهي با موضوع « جهاني سازي و هويت » در ساعت 8 روز يكشنبه 4 آبان برگزار مي شود .

به گزارش خبرگزاري « مهر» به نقل از دفتر هم انديشي استادان و نخبگان دانشگاهي ، در سومين نشست اين دفتر، استادان به تبيين نظريات و مواضع خود پيرامون  ابعاد مختلف بحث « جهاني سازي و هويت» خواهند پرداخت .  بر اساس اين گزارش ، اين نشست پيرو نشست هاي مقدماتي است كه در راستاي موضوع شناسي ، تعيين و تفكيك زير مجموعه هاي بحث مذكور ، در ماه هاي گذشته در مديريت هم انديشي استادان و نخبگان دانشگاهي با حضور استادان مدعو برگزار شده است . محورها و موضوعاتي كه در طي اين نشست مورد بررسي قرار خواهند گرفت عبارتند از : (1)  چيستي جهاني شدن  و بديل آن ؛ (2) جهاني شدن و هويت سياسي ما و پاسخي به گسست هاي ساختاري؛ (3) جهاني شدن و هويت، رهيافتي فقهي- تاريخي؛ (4) حفظ هويت ملي مهم ترين شرط رسيدن به توسعه سياسي و اقتصادي؛ (5) جهاني شدن، فرصت ها و تهديد ها؛ و(6) جهاني سازي و هويت .گفتني است كه حضور  كليه اعضاي هيات علمي دانشگاه ها در اين نشست آزاد است . 

کد خبر 31746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha