۲۷ مهر ۱۳۸۲، ۱۸:۰۸

رحيم عبادي:

اصلاح و تغيير نگرش نادرست نسبت به جوانان از اولويت هاي ماموريت سازمان ملي جوانان است

رييس سازمان ملي جوانان گفت: بر اساس لايحه جامع تدوين شده اي كه هم اكنون دردستور كار دولت قرار دارد، سازمانهاي غيردولتي جوانان از اين پس مستقل خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري مهر و امو رسانه اي سازمان ملي جوانان ، رحيم عبادي مشاور رييس جمهور و رييس سازمان ملي جوانان كه درجمع اعضاي شوراي مركزي جوانان ودانشجويان حزب هميشگي سخن مي گفت: باتاكيد بر سازمانهاي غير دولتي دراولويت برنامه هاي سازمان ملي جوانان مي باشد، بازنگري در آيين نامه سازمانهاي غيردولتي را در راستاي حمايت حقوقي، قضايي و اداري از آنان  دانست.
وي تصريح كرد: راهبرد سازمان ملي جوانان اين است كه برنامه ريزي براي جوانان را به خود آنان واگذارنمايد و دراين ميان دولت تنها نقش بستر سازي وتسهيل كننده را ايفا نمايد.
عبادي با بيان اينكه 22 ميليون و 580 هزارنفر از جمعيت كشور در سنين بين 15 تا 29 قرار دارند، گفت: علي رغم اينكه نرخ رشد جمعيت در كشور به 2/1  تا 3/1 درصد رسيده است نرخ رشد جوانان 7/3 درصد است و اين رقم درآينده به 1/4 درصد خواهد رسيد به گونه اي كه در سال 1385 كشور ما 25 ميليون جوان خواهد داشت.
رييس سازمان ملي جوانان با بر شمردن مواردي چون افزايش سطح اطلاعات و شعور اجتماعي، رشد علمي و فرهنگي و بلوغ به عنوان ويژگيهاي نسل جوان گفت: اظهار داشت ممكن است جوانان مطالباتي داشته باشند كه درك آن براي جامعه مشكل باشد وعقب ماندگي در فهم مسائل جوانان در ميان برخي تصميم سازان و سياستمداران از مشكلات جامعه كنوني است كه اين عقب ماندگي موجب مي شود تحولات و انتظارات جوانان بحران تلقي شود.
وي درعين حال يادآور شد: بعد از دوم خرداد تغيير نگرشهايي نسبت به جوانان ومسائل آنان ايجاد شد و جوانان به عنوان يك سرمايه ونه يك نگراني اجتماعي شناخته شدند و مسائل جوانان به عنوان طبيعت سن جواني تلقي شد.
عبادي اين نگاه رامتاثر از ديدگاه حضرت امام خميني (ره) خواند كه در مقطعي به فراموشي سپرده شد.
مشاور رييس جمهورتاكيد كرد: اغلب مطالبات جوانان، اجتماعي است و سياسي  كردن آن اشتباه محض است واگر جوانان اعتراض دارند اعتراض آنان به نظام نيست بلكه به برخي عملكردها وبي توجهي هااست.
رييس سازمان ملي جوانان خاطرنشان ساخت: در برنامه چهارم توسعه تلاش كرده ايم كه بحث جوانان به عنوان محور اساسي، ساختار برنامه را متحول سازد.
وي باتاكيد بر ووجود رابطه مستقيم ميان جوانان و توسعه گفت: بخش عمده نيازهاي جوانن روحي ورواني است وجوانان درحوزه هاي مختلف به حاشيه رانده شده اند و اين موجب رفتارهايي از سوي آنان شده است كه گاه از آن برداشت سياي مي شود در حالي كه اين چنين نيست.
رييس سازمان ملي جوانان در پايان نقش اين سازمان را تغيير نگرشهاي نادرست نسبت به جوانان و ايجاد ظرفيتهاي حقوقي و قانوني براي حمايت از آنان دانست.

کد خبر 31779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha