شريعتي نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار "مهر" در مشهد با بيان اين مطلب افزود : متاسفانه تعريف درستي در مسائل فرهنگي و اجتماعي وجود ندارد و اين امر نيازمند فرهنگ سازي همه جانبه از سوي رسانه ها به ويژه صدا و سيما است .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد : اجراي طرح هاي كوتاه مدت در زماني مشخص با عناوين طرح مقابله با بد حجابي پاسخگوي ناهنجاري هاي جامعه نيست و بايد چاره جويي اساسي صورت گيرد .
وي افزود: بايد صدا و سيما نقش رسانه اي و به تعبير امام (ره) دانشگاهي خود را ايفا كند و با تشكيل گردهمايي، خطرات و تبعات بدحجابي را آسيب شناسي كنند .
شريعتي تاكيد كرد : علت اصلي بروز بدحجابي اهمال كاري بسياري از دستگاه هاي ذيربط است و چرا بايد سهل انگاري اين مديران باعث گردد تا قشر متوسط جامعه نتواند حتي پوشاك مورد نياز خود را با توجه به سطح فرهنگ و اقتصاد خود تهيه كند .
نماينده مردم مشهد در پايان با انتقاد از نحوه عملكرد وزارت آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار داشت : بايد مشخص شود كه وظيفه وزارت فرهنگ و ارشاد در تنوير افكار عمومي چيست و همچنين سازمان تبليغات چه عملكردي داشته است.
نظر شما