به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري اسلامي، اين برنامه هاي دعوي كه دربرگيرنده سخنراني، سمينار و كلاسهاي آموزشي بود با هدف يافتن راه حلي براي مشكلات زنان مسلمان در عرصه هاي ايدئولوژي، عبادت و برخورد با ديگران در پرتو تعاليم قرآن و سنت پيامبر(ص) برگزار شد.
كميته مسلمانان آفريقايي همچنين طي اين برنامه به ارائه زندگينامه افرادي كه پيشتر مي زيستند و در اين عرصه از پيشگامان بوده اند، پرداخت.
برنامه دعوي براي زنان مسلمان در كشورهاي مختلف قاره آفريقا برگزارشد، پنج واعظ در برنامه دعوي گامبيا با حضور 50 زن مسلمان سخراني كردند و در حدود 89 نفر نيز در برنامه دعوي موزامبيك شركت كردند .
دست كم 100 نفر از زنان مسلمان دربرنامه دعوي در جزيره زنگبار و تانزانيا حضور يافته چندين موضوع مربوط به زنان مسلمان را مورد بحث و بررسي قرار دادند.
مركز اسلامي زنگبار همچنين در اين برنامه اقدام به برگزاري مسابقات حفظ قرآن كرده است.
نظر شما