به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر "باقر لاريجاني" امروز در نشست خبري نخستين همايش بين المللي "گفتگوي علم و دين" با بيان اين مطلب افزود: هدف از برگزاري اين همايش در سطح بين المللي ايجاد چالش و تضاد مسايل ديني با علم در غرب است.
وي اضافه كرد: در ايران بحث علم و دين تعامل زيادي با يكديگر دارند و عالمان بزرگي چون ابن سينا و رازي علاوه بر عالم بودن در مسايل اسلامي و ديني از حكيمان طراز اول عصر خود بودند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به افرادي نظير مرحوم شعراني و آشتياني گفت: اين افراد علاوه بر اينكه در زمان خودشان طب را مي دانستند عالمان بسيار بزرگي در مسائل ديني بودند.
وي با اشاره به برگزاري همايش داخلي علم و دين در سال گذشته توسط مركز تحقيقات علوم پزشكي كشور در سال گذشته خاطرنشان كرد: با توجه به جهش هاي علمي در سال هاي اخير و همسويي ميان علم و دين، مركز تحقيقات اخلاق و تاريخ پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران با همكاري موسسه پژوهشي حكمت و فلسفه اين همايش را برگزار مي كند.
به گزارش مهر، نشست خبري نخستين همايش بين المللي "گفتگوي علم و دين" صبح امروز با حضور دكتر "باقر لاريجاني" رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران و رئيس همايش و دكتر "غلامرضا اعواني" دبير افتخاري همايش در سالن شورا دانشگاه برگزار شد.
كنگره بين المللي "گفتگوي علم و دين: حيات، انسان، سلامت" يازدهم ارديبهشت در محل سالن كنفرانس اسلامي افتتاح مي شود و به مدت چهار روز ادامه دارد.
نظر شما