پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۲:۳۱

رئيس جامعه دامپزشكان ايران:

كمتر از 50 درصد واحدهاي پرورشي دام و طيور از خدمات دامپزشكان بهره‌مندند

رئيس جامعه دامپزشكان ايران گفت : كمتر از 50 درصد واحدهاي پرورشي دام و طيور و آبزيان از خدمات دامپزشكي استفاده مي كنند .

به گزارش خبرگزاري مهر، عباسعلي مطلبي در گردهمايي روز جهاني دامپزشكي در دانشكده دامپزشكي دانشگاه تهران با اشاره به جهاني بودن حرفه دامپزشكي ، افزود: حرفه دامپزشكي مخصوص كشور يا كشورهاي خاص نيست بلكه مسئوليت دامپزشكي متعلق به كل مردم  دنيا  است  و  با توجه به  انتقال بيمارها به  نقاط مختلف جهان شغل دامپزشكي جهاني تر مي شود .

وي با تاكيد بر اينكه بيماري آنفولانزاي مرغي با سلامت و امنيت جهاني سر و كار دارد، گفت: منبع و مخزن بسياري از بيماري‌ها مانند بيماري  آنفولانزاي فوق حاد پرندگان و تب كنگو حيواناتي هستند كه چه به عنوان حيوانات  آبزي و اهلي عوامل مولد بيماري را با خود دنبال مي كنند .

مطلبي با اشاره به چند بعدي بودن حرفه دامپزشكي ، تصريح كرد: حفظ و صيانت از سلامت و امنيت غذايي و  سرمايه سنگين اقتصادي كشور ( ثروت دام و طيورو شيلات كه علاوه بر اشتغالزايي  براي ميليون ها نفر غذاي  مردم جامعه را تامين مي كند )   نشان دهنده چند بعدي شغل دامپزشكان است . .

وي خواستار حمايت  مسئولان از حرفه دامپزشكي شد و گفت: شغل دامپزشكي يك حرفه و رسالت جهاني است و با سلامت و امنيت جهاني سر و كار دارد .

مطلبي همچنين در حاشيه اين گردهمايي و در جمع خبرنگاران  ، در مورد ضرورت حضور دامپزشكان درعرصه هاي توليدي  افزود: دامپزشكان ماموريت خود را از مزرعه تا سر ميز  در قالبهاي مختلف (دام و طيور، آبزيان ، كشتارگاه ها ، كارخانجات شير و صنايع لبني ، فرآورده هاي گوشتي سردخانه ها و مسير و حمل نقل اين مواد غذايي ) انجام مي دهند .

وي  محدوديت هاي  موجود در جذب و استخدام دامپزشكان را از دلايل اصلي كاهش تعداد متخصصان اين حرفه دركشور دانست و گفت: اين در حالي است كه با توجه به سياست دولت مبني بر واگذاري امور به بخشهاي خصوصي ، مراكز خصوصي بايد از خدمات آنان بهره مند شوند .

مطلبي خواستار تجديد نظر در آموزش دامپزشكي در كشور شد و گفت: كشوربه اين تعداد دانشكده و مراكز آموزشي دامپزشكي نياز ندارد بلكه بايد به  تخصصي بودن رشته ها و كيفي بودن آنان توجه كرد .

وي  با اشار ه به 600 بيماري مشترك دام و انسان و گفت: يكي از عوامل اصلي موفقيت واحدهاي توليدي  داو طيور و آبزيان  استفاده از خدمات دامپزشكان بوده است .

مطلبي در مورد واردات ميگوي گونه وانامي (پا سفيد ) گفت:  خوشبختانه در دو سه سال گذشته وبا همكاري محققين موسسه شيلات كارهاي تحقيقاتي بروي  ميگوي گونه وانامي  انجام شده كه  تمامي لاروها عاري از بيماري بوده اند و لاروهاي حاصل در مزارع پرورش ميگو در بوشهر و آبادان رها سازي شده اند .

وي گفت: هم اكنون گونه  ديگري از مولد وانامي  با موافقت سازمان دامپزشكي و توسط  اتحاديه پرورش دهندگان ميگو درحال ورود به كشور است كه در مقايسه با گونه قبلي در مقابل بيماري مقاوم تر و  اقتصادي تر است

کد خبر 318940

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha